Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui Atletico Madrid, săgeţi către Manchester City după meciul cu scandal din Champions League! ”Au jucat un fotbal preistoric!”

Preşedintele lui Atletico Madrid, săgeţi către Manchester City după meciul cu scandal din Champions League! ”Au jucat un fotbal preistoric!”
Comentarii

Manchester City a remizat, miercuri, în deplasare, scor 0-0, în meciul cu Atletico Madrid, din manşa a doua a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, calificându-se în penultimul act. În tur, City s-a impus cu 1-0.

În finalul meciului de pe Wanda Metropolitano, Felipe a avut o intrare tare la Foden, apoi jucătorii celor două echipe au început să se îmbrâncească. Fundaşul brazilian al gazdelor a fost eliminat după acea fază, primind al doilea cartonaş galben. Partida a fost prelungită 12 minute.

City a practicat un joc mai neobişnuit pentru stilul de joc al lui Guardiola. Englezii au tras de timp şi au încercat să rupă jocul. După meci, Enrique Cerezo, preşedintele lui Atletico Madrid, a criticat stilul abordat de City şi a declarat că echipa britanică a jucat un fotbal preistoric. 

”Au jucat un fotbal preistoric!”

”Manchester City a jucat un fotbal preistoric. S-au apărat, au pus un zid în faţa propriei porţi. Toată lumea a văzut asta. Manchester City a venit cu gândul doar la defensivă”, a spus Enrique Cerezo, conform Radio Marca.

Ce a spus Guardiola după meciul cu ”scântei” din Champions League contra lui Atletico Madrid

”Atletico este campioana Spaniei şi a jucat cu foarte multă energie. În a doua repriză au fost mai buni decât noi. Am fost norocoşi că nu am primit gol. Am avut câteva ocazii în prima repriză. Am ajuns în semifinale şi merităm acest lucru. Adversarul a fost foarte dur. Toate echipele din Champions League au ajuns până aici suferind. Este important să trecem peste.

Avem probleme mari cu accidentările. Nu putem uita că am jucat acum trei zile şi apoi am venit aici. Avem multe accidentări, nu ştiu ce se va întâmpla în următoarele săptămâni, dar astăzi trebuie să sărbătorim pentru că este a treia oară în istoria clubului Manchester City când a ajuns în semifinala Champions League.Nu putem înscrie de fiecare dată câte patru sau cinci goluri. Suntem oameni, venim după un meci foarte dificil cu Liverpool”, a declarat Pep Guardiola, conform BBC.

Afla mai multe despre: ucl-atletico-city 

viewscnt
Articole similare