Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali are o nouă regulă pentru antrenorul de la FCSB: "Să nu aud că zice asta. Îl dau afară imediat"

Gigi Becali are o nouă regulă pentru antrenorul de la FCSB: "Să nu aud că zice asta. Îl dau afară imediat"

FCSB

Comentarii

Antrenorii trecuţi pe la FCSB trebuie să se supună unui set de regului stabilit de finanţatorul Gigi Becali.

Ce nu vrea să vadă Gigi Becali la FCSB

Un admirator al posesiei şi al sistemului 4-3-3, afaceristul a recunoscut că-şi doreşte să vadă la FCSB un anumit stil de joc, spectaculos, prin care echipa să-şi domine adversarii. 

În ciuda dorinţei lui Gigi Becali, CFR Cluj domină fotbalul românesc de mai mulţi ani, iar în acest sezon se îndreaptă către un nou titlu în Liga 1, fiind la cinci puncte în faţa echipei antrenate de Toni Petrea. 

Principalul ocupantei locului secund trebuie să fie atent la ce le transmite jucătorilor, întrucât Gigi Becali are o nouă regulă. 

Finanţatorul nu-şi doreşte durităţi asupra adversarilor FCSB. De asemenea, Gigi Becali a comentat lu arbitrajul românesc. 

„Kovacs, ce? Nu e cel mai bun? Haţegan e mai bun pentru că el a urmărit tot timpul adevărul. A lucrat în lumină, adevăr şi dreptate. Kovacs e valoros. De aia când greşea el eu eram supărat. El e prea valoros ca să greşească. Bine, să dea Domnul să fie corect şi drept. Un arbitru valoros când face o singură greşeală, merge. 

Bă, dar când vezi joc agresiv şi nu dai niciun galben, cum a fost meciul trecut? Dă-le galben din prima repriză să nu ne mai rupă picioarele! Că nu suntem la hochei! Ce e aia cu călcat pe gleznă? Eu dacă aud la un antrenor de-al meu că zice 'Îi rupem! Îi călcăm pe gleznă!' îl dau afară imediat. Ce e asta, mă?”, a spus Gigi Becali, conform Sport.ro

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare