Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali este sigur că FCSB o vă răpune pe CFR! ”O să vedeţi câţi kilometri vom alerga noi şi câţi ei!” De ce i-a acuzat pe ardeleni: ”E pe prietenii acolo!”

Gigi Becali este sigur că FCSB o vă răpune pe CFR! ”O să vedeţi câţi kilometri vom alerga noi şi câţi ei!” De ce i-a acuzat pe ardeleni: ”E pe prietenii acolo!”

FCSB

Comentarii

FCSB se va duela cu CFR în deby-ul etapei cu numărul 5 din play-off. Partida va putea fi urmărită pe Orange Sport 1 şi în format video-text, pe orangesport.ro

Meciul dintre cele două echipe va avea loc duminică, iar Gigi Becali este sigur de victorie. Latifundiarul din Pipera consideră că CFR nu mai este echipa din trecut şi că băieţii lui Toni Petrea au forţa necesară să o învingă pe campioana României. 

De asemenea, patronul FCSB crede în continuare că echipa lui poate câştiga titlul, dar consideră că totul se va decide după meciul de diminică, care se va disputa de la ora 20:30. 

”O să vedeţi câţi kilometri vom alerga noi şi câţi ei!”

”Eu le-am spus colaboratorilor: „Voi aţi văzut echipele mari, când ele trebuie să câştige, câştigă!’” Uite City cu Simeone, e mai valoroasă City şi s-a calificat. De ce am făcut paralela asta? Suntem mai valoroşi ca ei, toată lumea o spune, câştigaţi meciul! Acum este şi altceva. O să vedeţi câţi kilometri vom alerga noi şi câţi ei, o să vedeţi statistica.

Tot timpul spuneam că CFR-ul e echipă mai puternică, dar nu mai este CFR-ul ce a fost. Nu mai poate să facă pressing-ul ăla din trecut, face 1-15 minute. Noi nu trebuie să avem emoţii. Noi trebuie să pasăm. Nu văd cum ne-ar putea învinge. Nu au cum.

S-au întâmplat prea multe campionatul ăsta, în favoarea noastră. Poate vrea Domnul să luăm campionatul. Dacă noi câştigăm, mai vorbim de campionat. Dacă ei câştigă, nu mai vorbim de campionat. Dacă facem un egal, mai pâlpâim aşa”, a declarat Gigi Becali, la PRO Arena. 

De asemenea, Gigi Becali consideră că între CFR şi FC Argeş ar există o prietenie în play-off-ul Ligii 1. 

”Eu vreau să-i batem să le scadem moralul. Ei nu mai bat tot. Pe ei îi poate bate şi Voluntariul. Argeş nu cred, e distanţa scurtă între ei. E pe prietenii acolo. E fundaşul ăla central care e băiat bun”, a precizat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-cfr 

viewscnt
Articole similare