Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvântul pe care Dan Petrescu l-a folosit obsesiv înaintea meciului cu FC Voluntari: "Lucrurile nu sunt corecte"

Cuvântul pe care Dan Petrescu l-a folosit obsesiv înaintea meciului cu FC Voluntari: "Lucrurile nu sunt corecte"

CFR Cluj

Comentarii

Ultimele etape rămase din play-off-ul Ligii 1 şi distanţa de două puncte faţă de FCSB l-au făcut pe Dan Petrescu să simtă din plin presiunea, în lupta pentru titlu.

Dan Petrescu, înainte de FC Voluntari - CFR Cluj

FC Voluntari - CFR Cluj are loc duminică, de la 19:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Campioana en titre are nevoie de victorie, pentru a nu fi depăşită în clasament de FCSB, care e pe locul secund şi la două puncte în spatele ardelenilor. 

Iar înfrângerea cu echipa lui Toni Petrea, din Gruia, i-a marcat pe campioni. Cu câteva zeci de secunde înainte de startul partidei cu FC Voluntari, Dan Petrescu a rostit, de mai multe ori, cuvândul "presiune". 

El a explicat şi problemele de lot cu care se confruntă şi care l-au făcut şi facă schimbări în echipa de start. 

"Este presiune maximă. A fost şi până acum, dar acum e şi mai mare. Presiunea e la noi, nu la adversar. Omrani e accidentat, Susic e suspendat şi am dorit să-i dau şanse şi lui Letica, pentru că a apărat bine cu Dinamo Kiev şi mi-a dat încredere. Jucătorii sunt obişnuiţi cu presiunea. 

Într-un an poţi pierde meciuri. Nici ei nu sunt obişnuiţi să piardă, nici eu. Lucrurile nu sunt corecte, dar am venit aici să câştigăm. Cei de la Voluntari se simt bine acasă, nu au presiune, joacă de plăcere, iar presiunea e la noi. N-aş vrea să vorbesc despre arbitraj nici înainte, nici după", a declarat Dan Petrescu. 

Afla mai multe despre: dan petrescufc voluntari cfr cluj 

viewscnt
Articole similare