Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duelul arenelor! Un patron din Liga 1, după ce a vizitat stadionul Rapid-Giuleşti: "Am văzut lucruri care nu sunt la locul lor. Al nostru e mai frumos"

Duelul arenelor! Un patron din Liga 1, după ce a vizitat stadionul Rapid-Giuleşti: "Am văzut lucruri care nu sunt la locul lor. Al nostru e mai frumos"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Finanţatorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a văzut înfrângerea echipei sale cu Rapid Bucureşti, scor 1-0, pe care a comentat-o. De asemenea, el a făcut o comparaţie şi între stadioane.

Laszlo Dioszegi, după ce a văzut stadionul Rapid-Giuleşti

Rapid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii 1. Pentru giuleşteni a fost al şaptelea succes consecutiv, în timp ce oaspeţii s-au depărtat de locul al şaptelea. 

Pe lângă joc, Laszlo Dioszegi a studiat şi noul stadion din Bucureşti şi a ajuns la concluzia că arena de la Sfântu Gheorghe este mai frumoasă. 

"Dacă făceam egal cu Rapidul, mai aveam şanse şi la locul 7. Dacă am reuşi la Craiova (n.r. - U Craiova 1948) să facem un X, vorbesc despre Universitatea Craiova, atunci poate în finală am avea şanse cu Voluntariul sau cu Argeşul. 

În şapte zile să ai trei meciuri e mult pentru campionatul din România.

A fost prima oară când am venit la Rapid, dar am văzut unele lucruri care nu sunt la locul lor la stadionul de la Rapid. Trebuie să recunoasc că stadionul nostru este mai frumos pentru mine prin simplul fapt că este stadionul nostru", a declarat finanţatorul lui Sepsi. 

Stadionul Rapid-Giuleşti are o capacitate de 14.000 de locuri şi a costat 39 de milioane de euro, în timp ce arena de la Sfântu Gheorghe a costat 25 de milioane de euro şi poate găzdui aproximativ 8.000 de persoane. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 38 de puncte, 2. Sepsi – 33, 3. FC Botoşani – 32, 4. UTA Arad - 29, 5. U Craiova 1948 – 28, 6.  CS Mioveni - 28,  7. Chindia Târgovişte – 22, 8. Dinamo – 16, 9. Academica Clinceni – 3, 10. Gaz Metan Mediaş – -27.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsirapid 

viewscnt
Articole similare