Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce scriu jurnaliştii spanioli după ce Istvan Kovacs a fost delegat la semifinala din Champions League dintre Real şi City: ”Este clar”

Ce scriu jurnaliştii spanioli după ce Istvan Kovacs a fost delegat la semifinala din Champions League dintre Real şi City: ”Este clar”
Comentarii

Istvan Kovacs va fi faţă în faţă cu cel mai important moment al carierei săptămâna viitoare, când va fi la centrul duelului dintre Real Madrid şi Manchester City.

Liga Campionilor se apropie de finalul unei noi stagiuni, cu patrui formaţii rămase în competiţie luptându-se pentru supremaţie.

Liverpool va da piept cu Villarreal în ultimul act, în timp ce Real Madrid se va reîntâlni cu Guardiola la meciul cu Manchester City.

Aşa cum ne-am obişnuit, România nu mai are niciun reprezentant în competiţie, pe gazon sau pe bancă, dar va fi reprezentată de o brigadă de arbitrii.

Istvan Kovacs va fi la centrul duelului dintre Real şi City, la scurt timp după ce a condus turul sfertului câştigat de ”cetăţeni”, împotriva lui Atletico.

După ce delegearea a dost anunţată, jurnaliştii spanioli au scris despre Kovacs că este unul dintre ”arbitrii revelaţie din Europa”.

Contestat în Liga 1, centrlaul cu origini maghiare continuă că crească în ierarhia arbitrilor europeni.

Ce scriu jurnaliştii spanioli după ce Istvan Kovacs a fost delegat la semifinala din Champions League dintre Real şi City

Este clar că ne confruntăm cu unul dintre arbitrii revelaţiei din Europa pentru că, pe lângă fluierat în faza grupelor, a fluierat în sferturile de finală a Ligii Campionilor şi încă o optime de finală”, au notat spaniolii de la Mundo Deportivo.

 

"Centralul român a fost delegat la manşa tur a semifinalei celei mai importante competiţii de club la nivel continental, programată marţi, 26 aprilie, de la ora 22:00, la Manchester.

Este pentru prima dată în carieră când va conduce o semifinală a unei competiţii continentale de club. Istvan Kovacs îi va avea alături pe conaţionalii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, arbitri asistenţi.

Al patrulea oficial va fi portughezul Artur Dias. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Germania, Marco Fritz şi Bastian Dankert.

Va fi al cincilea meci din actuala ediţie a UEFA Champions League pe care Kovacs o va arbitra, până acum fiind delegat la trei partide din faza grupelor şi la ”sfertul” Man.City – Atletico Madrid 1-0", este anunţul prin care FRF anunţase delegarea lui Kovacs.

Afla mai multe despre: istvan kovacs 

viewscnt
Articole similare