Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Red Bull, dominare totală la Marele Premiu de Formula 1 al Italiei! Verstappen a câştigat, Perez a încheiat pe doi

Red Bull, dominare totală la Marele Premiu de Formula 1 al Italiei! Verstappen a câştigat, Perez a încheiat pe doi

Formula 1

Comentarii

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Italiei după o cursă spectaculoasă, pe ploaie. Campionul mondial a condus cursa, dar în spatele lui a fost show.

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Italiei

Max Verstappen a plecat primul la Imola şi a făcut o cursă perfectă,  în ciuda condiţiilor meteorologice. Chiar la start, coechipierul său Sergio Perez l-a depăşit pe Charles Leclerc, pilot la Ferrari şi favoritul fanilor italieni.

Nu a fost singurul ghinion al monegascului. În turul 56 a comis o eroare într-o şicană şi a ieşit în decor. A reuşit să revină pe pistă, pe poziţia a noua, şi a terminat al şaselea.

Pentru Red Bull a fost după amiaza perfectă: în afara lui Verstappen, care a bifat a doua victorie a unui sezon din care s-au scurs patru etape, Perez a terminat şi el al doilea, iar teamul austriac a bifat prima dublă stagională.

McLaren a reuşit primul podium al sezonului, după ce Norris a reuşit să termine al treilea. Mercedes a avut un nou weekend de coşmar: Hamilton a terminat abia pe 13, iar Russel a mai salvat onoarea, cu un loc patru.

Top 10:

  1. Verstappen 
  2. Perez 
  3. Norris 
  4. Russell 
  5. Bottas 
  6. Leclerc 
  7. Tsunoda 
  8. Vettel 
  9. Magnussen 
  10. Stroll

Afla mai multe despre: formula 1 

viewscnt
Articole similare