Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Visul interzis al lui Mihai Bobonete! Ce antrenor ar vrea pe banca echipei iubite, Universitatea Craiova: ”Chiar mi-aş dori”

Visul interzis al lui Mihai Bobonete! Ce antrenor ar vrea pe banca echipei iubite, Universitatea Craiova: ”Chiar mi-aş dori”
Comentarii

Mihai Bobonete, cunoscutul protagonist din Las Fierbinţi, este un recunoscut fan al Universităţii Craiova.

Mihai Bobonete este un avid fan al fotbalului şi o susţine pe Universitatea Craiova, fiind născut chiar în Bănie.

Faimosul actor din Las Fierbinţi a vorbit recent despre echipa iubită şi a recunoscut că, în ciuda formei bune a echipei lui Reghecampf din ultima vreme, i-ar plăcea să vadă alt antrenor pe bancă.

Bun prieten cu Dan Petrescu, Bobonete a dezvăluit că i-ar plăcea ca tehnicianul CFR-ului să o preia pe Universitatea Craiova într-o zi, chiar dacă momentat nu există şanse în această privinţă.

Visul interzis al lui Mihai Bobonete

”(n.r. pe Dan Petrescu l-ai vedea antrenând la Universitatea Craiova?) Da, chiar mi-aş dori. Chiar am fost invitat la ziua lui Dan Petrescu anul acesta şi i-am făcut o surpriză.

Am apărut cu Rait (n.r. Mihai Rait) şi Mărgineanu la ziua lui. Ce crezi, mă? Tortul cu lumânări era cu Bobiţă, Geani şi Dorel (n.r. personaje din Las Fierbinţi)”, a declarat Mihai Bobonete, pentru sport.ro.

Juratul de la Românii au Talent a mai dezvăluit şi ce jucător de la Universitatea Craiova să apară pe scenă în cadrul concurusului.

Pe Andrei Ivan, să facă tumbe timp de trei minute până leşină”, a mai spus Bobonete, pentru sursa citată.

La momentul actual, Universitatea Craiova nici nu se gândeşte să îl înlocuiască pe Laurenţiu Reghecampf, ale cărui metode par să dea în sfârşit roade în Bănie.

Formaţia olteană a câştigat 12 din ultimele 13 meciuri din Liga 1, cinci dintre care au fost în play-off, şi a revenit în lupta la titlu, aflându-se la şase puncte de CFR cu patru etape rămase, în urma victoriei răsunătoare 4-0 cu Argeş.

După ce au încheiat 2021 deplorabil, cu şapte meciuri fără victorie, oltenii şi-au revenit şi ar putea avea şanse realiste la titlu dacă vor continua aşa şi în următoarea stagiune.

Marea revelaţie a formaţiei a fost Jovan Markovic, care i-a luat locul în primul 11 lui Koljic şi a devenit golgheterul echipei.

Afla mai multe despre: mihai bobonete 

viewscnt
Articole similare