Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unicul regret al lui Marius Croitoru din scurta sa carieră de antrenor: ”E singurul lucru pe care mi-l reproşez”

Unicul regret al lui Marius Croitoru din scurta sa carieră de antrenor: ”E singurul lucru pe care mi-l reproşez”

FC Botoșani

Comentarii

În urma victoriei cu FC U Craiova, Marius Croitoru a dezvăluit marele regret al său din cariera de antrenor.

Un antrenor tânăr, la început de drum, Marius Croitoru a fost lăudat în multe rânduri de persoane importante din fotbalul românesc pentru treaba pe care a făcut-o la Botoşani.

O prezenţă deja uzuală în jurul play-off-ului, formaţia moldoveană se află de aproape 10 ani în Liga 1, dar Croitoru este responsabil pentru transformarea acesteia într-o forţă.

Totuşi, echipa şi-a ratat obiectivul în ultima etapă a sezonului regular în această stagiune, după înfrângerea cu FC Argeş, clasându-se pe şapte.

Suspendat pentru meciul decisiv, Marius Croitoru a recunoscut că încasarea galbenului din meciul cu Farul, care l-a ţinut de pe bancă la meciul cu Argeş, este unicul regret din cariera sa de antrenor de până acum.

Unicul regret al lui Marius Croitoru din scurta sa carieră de antrenor

Venim dintr-un oraş în care din păcate nu avem situaţia pe care o au alte cluburi şi trebuie să ne autofinanţăm. Ne gospodărim aşa cum ştim noi, cum putem.

Dacă ar veni un primar care să ne dea şi nouă două milioane de euro, nu am mai fi nevoiţi să vindem jucători. Într-un club de Liga 1, cheltuielile sunt foarte mari.

Tremur şi am emoţii când joc 11 contra 11 împotriva Craiovei, mai ales că e o echipă bună, cu jucători valoroşi. Când am jucat în zece, a intervenit o teamă, e normal.

Cazi moral, ei vin peste tine şi este normal. Îi felicit pe băieţi, e meritul lor. Au avut puterea să treacă peste şocul eliminării şi să ducă meciul în siguranţă până la final.

Îmi pare rău că am luat un singur galben pe care nu trebuia să îl iau, cel de la Constanţa. Am stat acasă cu Piteşti.

Probabil, cu mine pe bancă, situaţia ar fi fost altfel şi acel meci nu decurgea aşa cum a decurs. E singurul lucru pe care mi-l reproşez în scurta mea carieră.

În momentul acesta, matematic, ne mai trebuie şapte puncte pentru că mai sunt trei meciuri şi avem două puncte avans de locul trei. Cu şapte puncte, suntem în play-off (n.r. la baraj)”, a declarat Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare