Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum explică Marius Croitoru forma slabă din 2022 a lui Botoşani: ”Nu vreau să cred că echipa care juca cel mai frumos până în decembrie a uitat fotbalul”

Cum explică Marius Croitoru forma slabă din 2022 a lui Botoşani: ”Nu vreau să cred că echipa care juca cel mai frumos până în decembrie a uitat fotbalul”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a reuşit să o învingă pe FC U Craiova, scor 2-1, în a şasea etapă a play-out-ului Ligii 1.

FC Botoşani era numită în iarnă echipa care joacă cel mai frumos fotbal din Liga 1, iar formaţia pregătită de Marius Croitrou era considerată calificată în play-off încă dinaintea reluării campionatului.

Însă, echipa a fost nevoită să renunţe la mai mulţi jucători în iarnă, aceştia fiind dornici să plece graţie ofertelor primite, iar Botoşani a început să nu mai arate ca Botoşani.

Prestaţiile echipei au avut parte de un declin de necrezut, iar totul a culminat în ratarea play-off-ul, în ultima etapă a sezonului regular.

De atunci, Botoşani a pierdut două meciuri, cu Sepsi şi Rapid, şi a câştigat patru meciuri, cu Gaz Metan, 5-0, şi la doar un gol cu Chindia, UTA şi FC U Craiova.

În urma victoriei împotriva oltenilor, Marius Croitoru a pus forma slabă a echipei sale nu în seama plecărilor importante, ci a moralului jucătorilor.

Acesta a explicat că ” nu vrea să creadă” că echipa sa a uitat să joace fotbal şi a punctat că este de părere că Botoşani şi-ar putea reveni dacă jucătorii îşi îmbunătăţesc moralul.

Cum explică Marius Croitoru forma slabă din 2022 a lui Botoşani

Orice victorie îţi aduce o stare de bine, o stare de euforie, aşa cum înfrângerile aduc o stare de nelinişte, o durere în suflet şi e normal ca atunci când câştigi să te bucuri.

Când am pierdut calificarea în play-off, a fost clar că obiectivul nostru trasat a fost să terminăm pe unul din cele două locuri pentru a juca acel meci de baraj.

Această echipă juca cel mai frumos fotbal până în decembrie, nu cred şi nu vreau să cred că o echipă declarată de cei care cunosc fotbalul, oameni importanţi, să uite fotbalul.

Totul este de moral, de încrederea în ei. Când am pierdut acel obiectiv principal, a venit şi acel recul.

Principalul obiectiv al clubului, pe lângă acela de a face performanţă, este acela de a scoate jucători în faţă, de a-i promova, de a-i duce la o formă sportivă bună, după care să fie valorificaţi pentru a putea continua”, a declarat Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare