Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli contestă arbitrajul în urma înfrângerii cu FC Botoşani: ”Am văzut pe telefon, a fost penalty clar”

Nicolo Napoli contestă arbitrajul în urma înfrângerii cu FC Botoşani: ”Am văzut pe telefon, a fost penalty clar”

FC U Craiova

Comentarii

FC Botoşani a reuşit să o învingă pe FC U Craiova, scor 2-1, în a şasea etapă din play-out.

FC Botoşani încă nu pare că a trecut peste dezamăgirea de a rata play-off-ul în ultima etapă a sezonului regular, în favoarea lui FC Argeş.

Elevii lui Marius Croitoru susţin că încă sunt motivaţi şi doresc să prindă barajul pentru cupele europene, dar echipa nu joacă acelaşi fotbal ca în prima parte a sezonului.

E drept că şi plecările importante de la echipă, ale lui Ongenda, Edjouma şi Racoviţan, şi-au spus cuvântul, dar moldovenii nu demonstrează aceeaşi ”răutate” ca înainte.

La meciul cu FC U Craiova, elevii lui Marius Croitoru au reuşit să se impună, dar au făcut-o cu mari emoţii, scor 2-1, graţie unui gol al lui Dawa venit după egalarea oltenilor.

Compagno restablise egalitatea pentru Craiova de la punctul cu var, în repriza secundă, după ce Dican deschisese socrul.

Italianul a reuşit să marcheze al optulea său gol în 2022, dar ar fi putut înscrie chiar două împotriva lui Botoşani, ambele de la punctul cu var, conform lui Nicolo Napoli.

Nicolo Napoli contestă arbitrajul în urma înfrângerii cu FC Botoşani

În urma fluierului final, tehnicianul italian a contestat arbitrajul, spunând că echipa sa ar mai fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri, în minutul şapte.

Atunci, Compagno a căzut în careu şi a reclamat un fault, dar centralul Cătălin Popa nu a acordat nimic, spre dezamăgirea trupei oltene şi a antrenorului său.

Am avut multe ocazii, dar am ratat. Am făcut greşeli, dar per total a fost un meci bun.

(n.r. penalty la Compagno, în minutul 7) Am văzut pe telefon că l-a atins cu piciorul drept, a fost penalty clar.

Dar arbitrii sunt în teren şi ei decid. Am încercat, se putea face mai bine, dar astăzi am pierdut. Mai avem trei meciuri, trei finale.

Analizăm ce am greşit şi ne gândim la meciul UTA, pe care vrem să-l câştigăm”, a declarat Nicolo Napoli.

Afla mai multe despre: nicolo napoli 

viewscnt
Articole similare