Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Iasmin Latovlevici, discurs sfâşietor în urma înfrângerii cu Craiova: ”Ne mulţumim cu atât? Poate şi eu voi pleca. Mentalul meu e...”

VIDEO | Iasmin Latovlevici, discurs sfâşietor în urma înfrângerii cu Craiova: ”Ne mulţumim cu atât? Poate şi eu voi pleca. Mentalul meu e...”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a fost umilită pe teren propriu de Universitatea Craiova, scor 0-4, în a şasea etapă a play-off-ului.

FC Argeş a reuşit o surpriză de proporţii prin calificarea în play-off, învingând-o pe FC Botoşani în ultima etapă a sezonului regular pentru a le ”sufla” moldovenilor locul printre primele şase.

Însă, în play-off, piteştenii au fost ”trecere de pietoni”, câştigând un singur meci şi pierzându-le pe restul.

În urma umilinţei cu Craiova, Latovlevici nu s-a mai abţinut şi a ţinut un discurs sfâşietor în legătură cu clubul pe care îl reprezeintă.

Iasmin Latovlevici, discurs sfâşietor în urma înfrângerii cu Craiova

Am făcut de multe ori greşeala să reacţionez la nervi, la gânduri, la toate cele, şi în seara asta o să mă rezum să vorbesc doar despre mine şi nimic despre altceva.

N-am ce să vorbesc, când se termină totul, ce vom face... adică ce voi face eu pentru că mentalul meu nu e...

E de ajuns (n.r. calificarea în play-off)? Ne mulţumim cu atât? Ne mulţumim cu banii la zi? Eu unul nu... nu neapărat că nu mă mulţumesc, e ok, dar dacă lucrurile astea sunt normale, trebuie să fie şi alte lucruri normale, să fim mai bine.

Dacă asta arătăm, înseamnă că atât putem momentan. E complicat, în unele momente nu înţeleg oamenii, primul luat la trântă e antrenorul, care, antrenorul, ce să facă?

Ne-a antrenat toată săptămâna, un an de zile de când sunt eu aici, aproape, ne-a spus, ne-a explicat ce avem de făcut, mai departe cred că ţine de fiecare individ cum reacţionează, cum gestionează fazele, cum le interpretează, ce poate să facă?

Se strigă 'demisia'... mi se pare un lucru aiurea plus la ce condiţii sunt şi la cum s-a adaptat, părerea mea e că nu are antrenorul nicio vină. Absolut tot pleacă de la jucători.

Ca să joci la un nivel bun, îţi trebuie saci buni. Ca să joci la un nivel top, îţi trebuie de bivol. (n.r. ce mai puteţi face până la final?) Să ne prezentăm.

Încercăm, (n.r. să încurce pe cineva) crezi că eu nu îmi doresc să iau banii clubului, mai ales dacă ni s-a promis.

Până la urmă pentru asta jucăm, ca să încurcăm şi noi pe cineva dacă putem şi jucăm şi pentru bani, nu neapărat că jucăm doar pentru club, pentru culori.

Nu am fost obişnuit cu performanţa, performanţa a venit, am fost obişnuit cu muncă grea, cu noroaie, nu poţi să... dacă văd că cineva e mai bun... mă rog, nu mai contează.

(n.r. ce vei face din vară?) Vom vedea ce facem din vară, apoi vedem ce fac eu, poate şi eu voi pleca, vom vedea ce strategie are clubul”, a declarat Iasmin Latovlevici.

Afla mai multe despre: latovlevici 

viewscnt
Articole similare