Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măsuri drastice la Argeş după umilinţa cu Craiova: ”Am văzut limite la unii jucători”. Prepeliţă a explicat de ce a făcut toate schimbările în acelaşi timp

Măsuri drastice la Argeş după umilinţa cu Craiova: ”Am văzut limite la unii jucători”. Prepeliţă a explicat de ce a făcut toate schimbările în acelaşi timp

FC Argeș

Comentarii

În urma umilinţei cu Universitatea Craiova, Andrei Prepeliţă a ţinut un discurs dur la adresa jucătorilor săi şi a explicat cele cinci schimbări făcute.

FC Argeş a fost umilită pe teren propriu de Universitatea Craiova, scor 0-4, meci în urma căruia Andrei Prepeliţă a avut un discurs dur la adresa jucătorilor săi.

Tehnicianul piteştenilor a numit rezultatul ”cel mai slab” de când este la Argeş şi a afirmat că a văzut limitele anumitor jucători în acest duel.

Prepeliţă a explicat de ce şi-a epuizat toate sschimbările în minutul 65 şi a dat de înţeles că va continua la Argeş, chiar şi în urma acestei umilinţe.

Măsuri drastice la Argeş după umilinţa cu Craiova

Ce mai poate fi spus după asemenea meci? Cel mai slab de când sunt antrenor la FC Argeş! Greşeli cum nu am făcut tot campionatul, suntem o altă echipă de când am intrat în play-off.

Deşi am discutat foarte mult pe acest subiect, că trebuie să arătăm că merităm să fim aici. O primă repriză echilibrată, dar am primit gol pe o greşeală copilărească, o lipsă de comunicare.

Băgăm mingea în centru, nu înţeleg precipitarea asta în condiţiile în care nu ai nicio presiune. Le-am spus înainte de meci că trebuie să ne bucurăm de fotbal, să jucăm. Meci frumos, spectatori, ce poate fi mai frumos de atât?

Am încercat să schimbăm un pic, erau jucători total depăşiţi.  Înţeleg că tehnic nu te ridici la nivelul la care trebuie, dar tactic şi fizic trebuie să te aperi, să ai o calitate.

Iau şi lucrurile pozitive, meciurile astea îmi arată nişte limite la unii jucători. La antrenament e război, dacă vedeţi antrenamentul dinaintea meciului, jocul din finalul său... nici 10% nu se vede pe teren, la meci.

Ce să facem? Sperăm ca acest duş rece să ne trezească, vom face o analiză la sânge. În momentul când primeşti un gol identic cu cel de la Voluntari, în care fundaşii în loc să-şi marcheze oamenii merg pe linia porţii, nu înţeleg foarte multe.

Nu s-a terminat play-off-ul, suntem la 3 puncte de Voluntari. Jucăm, nu ne predăm, aşa cum a fost frumos cât rezultatele au fost bune, trebuie să fim bărbaţi, să ţinem capul sus, să îndreptăm greşelile şi să mergem mai departe”, a declarat Andrei Prepeliţă.

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare