Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Craiovei, profund dezamăgiţi după faza incredibilă a lui Mamut: ”Ocaziile s-au răzbunat. Doar acel calcâi a decis partida”

Jucătorii Craiovei, profund dezamăgiţi după faza incredibilă a lui Mamut: ”Ocaziile s-au răzbunat. Doar acel calcâi a decis partida”
Comentarii

Jucătorii Craiovei au tras concluziile după eşecul suferit de Universitatea Craiova contra celor de la FCSB.

Jucătorii Craiovei, profund dezamăgiţi după faza incredibilă a lui Mamut: ”Ocaziile s-au răzbunat. Doar acel calcâiul a decis partida”

Universitatea Craiova a fost învinsă de FCSB, scor 0-1, deşi a lovit de două ori bara şi a avut un gol anulat pentru offside.

La finalul jocului, elevii lui Reghecampf au fost dezamăgiţi de rezultatul final.

Nicuşor Bancu a precizat că echipa olteană nu merita să piardă, meciul fiind decis în favoarea bucureştenilor doar de un moment de inspiraţie a lui Ivan Mamut.

”O dezamăgire foarte mare. Ne pare rău pentru că a fost atmosferă fantastică. Noi am dat totul pe teren, am avut ocazii, ocaziile s-au răzbunat, chiar şi gol anulat... şi a venit acel gol al lor.

Au ştiut să profite, au avut noroc pe apărare că nu am marcat noi şi la prima ocazie mai clară au reuşit să înscrie. Doar acea neatenţie sau golul lui fantastic, calcâi a decis partida, pentru că altfel nu cred că reuşeau să marcheze. 

(n.r. de Cupă) Principalul obiectiv este Cupa. Facem tot posibilul să întoarcem scorul. Ştim că Sepsi e puternică, dar aici, cu siguranţă, dacă suporterii vor fi cu noi, vom întoarce partida şi ne vom califica în finala”, a declarat Bancu, după meci.

De asemenea, Baiaram i-a împărtăşit părerea fundaşului lateral şi consideră că Universitatea a avut mai multe ocazii, dar la final i-a părut că echipa nu s-a ales cu niciun punct după meci.

”Sunt foarte supărat, foarte dezamăgit că nu am reuşit să îmi ajut echipa să câştigăm. Îmi pare rău că nu am făcut fanii fericiţi. 

Consider că am avut mai multe ocazii decât ei. În repriza a doua am controlat în totalitate jocul, nu cred că au ajuns vreodată la poartă, dar dacă greşeşti, jocul te taxează imediat.

Nu am fost inspiraţi, nu am luat decizii bune, nu a vrut să intre mingea, chiar nu a vrut azi. 

Ne gândim la următorul meci şi sperăm să ne calificăm şi sa luăm Cupa, ar fi extraordinar”, a adăugat şi Baiaram.

Afla mai multe despre: bancubaiaramcraiova 

viewscnt
Articole similare