Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre şansele Craiovei la titlu! ”Acesta este obiectivul nostru!”

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre şansele Craiovei la titlu! ”Acesta este obiectivul nostru!”
Comentarii

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a vorbit în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu FC Argeş despre şansele Craiovei de a câştiga titlul în acest sezon.

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre şansele Craiovei la titlu! ”Acesta este obiectivul nostru!”

În acest moment, Universitatea Craiova se află pe locul 3, cu 39 de puncte, iar şanse matematice la titlu ar fi pentru olteni. Totuşi, tehnicianul din Bănie spune că obiectivul echipei sale este locul 2. 
 
”Reghe” se aşteaptă la un meci dificil împotriva lui FC Argeş. În momentul când a fost întrebat despre posibilitatea ca Universitatea Craiova să cucerească titlul în Liga 1, antrenorul din Bănie a fost resemnat. 
 
”E o partidă foarte importantă, venim după un meci mai puţin inspirat, la Sepsi, sunt sigur că ne va fi greu. Orice eşec lasă urme, este o atmosferă mai apăsătoare, dar mai avem două zile până la meci şi este timp să ne recuperăm şi să reuşim să câştigăm.
 
Avem probleme de lot, Ivan are o contuzie puternică, mai sunt jucători cu dureri, dar sper ca până la ora jocului să fie pregătiţi. Va fi un meci de luptă şi vom încerca să câştigăm toate punctele. O să analizăm ultimul lor meci de acasă, cel cu FCSB, 100% vor avea aceeaşi reacţie şi cu noi.
 
Nu cred că vrea Andrei Prepeliţă să mă bată pe mine, ce treabă are el cu mine, nu asta e important pentru un antrenor. El îşi va mobiliza jucătorii pentru meciul cu Universitatea Craiova, iar ei vor face tot ce pot ca să câştige.
 
Noi avem numai şanse matematice la titlu, avem şansa a treia, obiectivul nostru este să ajungem pe locul doi şi să avem parte de o vacanţă mai lungă”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, în cadrul unei conferinţe de presă.
 

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf-craiova-liga 1 

viewscnt
Articole similare