Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, uluit de schimbarea care i-a adus victoria FCSB-ului cu Universitatea Craiova: ”Bagi un jucător care nu dă gol 16 luni şi speri că dă acum?” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit de schimbarea care i-a adus victoria FCSB-ului cu Universitatea Craiova: ”Bagi un jucător care nu dă gol 16 luni şi speri că dă acum?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Ivan Mamut a fost ”aruncat” pe teren de Toni Petrea în ultimele minute ale meciului cu Universitatea Craiova şi le-a adus roş-albaştrilor victoria.

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FCSB părea să se îndrepte către un 0-0, după ce ambele echipe au risipit puţinele ocazii care li s-au ivit.

Disperat să obţină toate punctele, Toni Petrea a introdus în teren cei doi atacanţi pe care îi avea pe bancă, Ivan Mamut şi Andrei Dumiter, care nu s-au prea lipit la gol în tricoul FCSB-ului.

Surprinzător, vârful croat a fost eroul roş-albaştrilor, marcând primul să gol pentru trupa lui Petrea, cu călcâiul, împotriva fostei echipe.

Introducerea sa, şi mai degrabă faptul că a dat roade, l-a uluit pe Basarab Panduru, care nu a putut înţelege cum de antrenorul FCSB-ului l-a introdus pe Mamut într-un moment atât de important.

Basarab Panduru, uluit de schimbarea care i-a adus victoria FCSB-ului cu Universitatea Craiova

Înainte nu ştiai dacă joacă, cum să dea gol, multă vreme nu a fost în lot, ultimele meciuri nu apare deloc. Dacă ai un jucător şi vrei să îl ţii în priză, când conduci 4-0, îl bagi atunci.

Ce o fi fost în capul tău că l-ai băgat acum, nu ştiu, dar uite că a dat gol. Nu mă aşteptam să se mai întâmple ceva, au început mai bine meciul cei de la FCSB, după care s-a echilibrat.

Repriza a doua parcă a jucat mai bine FCSB, dar credeam că meciu se ducea spre 0-0. Uitându-te ce jucători erau în teren şi cum mergea jocul, te aşteptai la 0-0.

Dacă el spune aşa (n.r. Petrea, despre introducerea lui Coman), atunci asta e, dar nu ai cum să bagi un jucător care 16 luni nu dă niciun gol şi să speri că dă gol.

Nu doar că nu dă niciun gol, tu nici nu îl bagi ultimele meciuri, nici în ala în care conduci 4-0, să zici că poate ai nevoie de el într-o zi, la 5 schimbări.

Ce să fie? Ai băgat un jucător care nu dă nicun gol ca să ce? Ca să mai aiba un meci în care nu dă gol. Sunt mulţi atacanţi pe acolo care nu au nimic.

Bagi la cel mai important meci un jucător care nu dă gol şi zici că poate o să marcheze”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare