Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB nu l-a impresionat pe Reghecampf. Antrenorul Craiovei, deranjat: ”Trebuie să se concentreze pe jocul lor că lasă de dorit”

FCSB nu l-a impresionat pe Reghecampf. Antrenorul Craiovei, deranjat: ”Trebuie să se concentreze pe jocul lor că lasă de dorit”
Comentarii

Reghecampf a reacţionat la finalul jocului dintre Universitatea Craiova şi FCSB.

FCSB nu l-a impresionat pe Reghecampf. Antrenorul Craiovei, deranjat: ”Trebuie să se concentreze pe jocul lor că lasă de dorit”

Oltenii au pierdut la limită partida cu FCSB, una care a fost tranşată de Ivan Mamut, pe finalul meciului.

Reghecampf a fost mulţumit de jocul echipei pe care o antrenează, dar a reclamat lipsa de experienţă a jucătorilor săi în unele momente ale partidei, mai ales la faza golului.

De asemenea, tehnicianul Craiovei a răbufnit atunci când a fost chestionat cu privire la faptul că FCSB doreşte aceeaşi intensitate din partea Universităţii şi la partida acesteia cu liderul CFR Cluj.

”Mă bucur foarte mult de reacţia jucătorilor noştri, de jocul pe care l-au facut. Din păcate, azi am avut ghinion. Am ratat foarte mult.

Echipa noastră cred că a facut un meci foarte bun. Din nou primim un gol pe final dintr-o fază unde trebuia să fim mult mai atenţi.

Experienţa jucătorilor, şi aici mă refer în primul rând la Cîmpanu trebuia să se retragă, nu trebuia să se ducă spre omul care bate out, îşi spune cuvântul. Dar, în mare, cred că ne-am creat foarte multe ocazii. Am lovit şi bara de două ori. Sunt dezamăgit că a fost un joc bun şi l-am pierdut. Asta e dezamăgirea. 

(n.r. despre Cupă) Asta e important acum, să încerc să-i motivez pe jucători pentru meciul de Cupă. Avem resurse foarte mari, avem jucători care au un nivel foarte bun.

Suntem în faţa unui meci foarte important. Am pierdut primul meci la Sepsi. I-am urmărit şi azi, o echipă care stă foarte bine, cu jucători bun. Deci, va fi un meci foarte greu. Toată concentrarea noastră e pe meciul de joi şi, bineînţeles, dacă ne calificăm, pentru finală.

(n.r. că cei de la FCSB au spus că vor să vadă aceeaşi intensitate şi în meciul cu CFR) Eu cred că cei de la FCSB ar trebui să se concentreze mai mult pe jocul lor, pentru că dacă analizaţi jocul din seara asta lasă de dorit.

Aşa cum am jucat cu ei în seara asta, aşa vom juca şi acolo (n.r. la CFR) şi am dat dovadă de corectitudine, de o echipă dreaptă, de o echipă care îşi apără şansele până la capăt. 

Nu cred că ei ar trebui să aştepte ajutorul nostru şi ar trebui să se bazeze mai mult pe ei”, a declarat Reghe, după meci.

Afla mai multe despre: reghecraiova 

viewscnt
Articole similare