Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu ţi-a părut rău pentru Craiova?". Mamut, prima reacţie după ce a marcat pentru FCSB împotriva fostei echipe. Cum a explicat bucuria în faţa oltenilor

"Nu ţi-a părut rău pentru Craiova?". Mamut, prima reacţie după ce a marcat pentru FCSB împotriva fostei echipe. Cum a explicat bucuria în faţa oltenilor

FCSB

Comentarii

Risto Radunovic a tradus, la final, reacţia lui Ivan Mamut, marcatorul unicului gol din Universitatea Craiova - FCSB 0-1.

Ivan Mamut şi Risto Radunovic, după Universitatea Craiova - FCSB 0-1

Atacantul sosit de la Universitatea Craiova a marcat primul gol la FCSB într-un moment crucial pentru echipa sa, aflată în plină cursă pentru recuperarea punctelor faţă de liderul CFR Cluj. 

Spre finalul partidei din Oltenia, Ivan Mamut a marcat cu călcâiul şi a adus trei puncte importante pentru echipa antrenată de Toni Petrea. 

"Sunt bucuros că am câştigat şi pentru încrederea mea contează, că am fost accidentat şi am lipsit mult timp, mai ales că m-am întors aici la Craiova şi am marcat. 

Nu ţi-a părut rău pentru Craiova? "După atât mult timp şi la cât am lipsit, golul a venit cu o bucurie mare pentru echipă şi nu am putut să nu mă bucur. Nu e important că am marcat eu, ci că a câştigat echipa", a declarat atacantul FCSB. 

De cealaltă parte, Risto Radunovic îşi doreşte concentrare maximă şi în partida cu FC Voluntari, din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. 

"A fost un meci greu, deschis, eu am primit cartonaş galben repede. Craiova e o echipă foarte bună, a jucat bine tot play-off-ul. E bine pentru toţi că am câştigat, mai avem două jocuri importante", a declarat fundaşul stânga al FCSB.  

VIDEO Universitatea Craiova - FCSB 0-1, în Liga 1

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 54 de puncte, 2. FCSB – 52, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 31, 5. Farul – 29, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: ivan mamutfcsb universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare