Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, la un pas de Universitatea Craiova: ”E printre cei mai buni antrenori din fotbalul românesc”

Toni Petrea, la un pas de Universitatea Craiova: ”E printre cei mai buni antrenori din fotbalul românesc”
Comentarii

Mihai Rotaru a dezvăluit că a fost aproape de a îl aduce pe Toni Petrea la Craiova înaintea revenirii sale la FCSB.

Toni Petrea şi-a început cariera la FCSB în urmă cu 10 ani, când s-a alăturat echipei lui Gigi Becali ca secund al lui Laurenţiu Reghecampf.

Actualul antrenor al vicecampioanei României a mai fost mâna dreaptă a lui Reghe şi în al doilea mandat la club, în perioada 2015-2017, înainte de a primi şansa de a fi principalul echipei în 2020.

Petrea i-a condus pe roş-albaştri către primul trofeu câştigat după 2015, cucerind Cupa României alături de FCSB în primele luni petrecute la club.

După eşecul din sezonul trecut, când formaţia din Berceni nu a reuşit să câştige titlul, Petrea a părăsit echipa, înainte de a se întoarce în toamna lui 2021, după plecarea lui Edi Iordănescu.

Cu şanse realiste de a câştiga campionatul, revenirea tehnicianului a fost de bun augur pentru FCSB, dar situaţia sa ar fi putut fi complet alta în acest moment.

Cu câteva săptămâni înainte de a se întoarce pe banca echipei lui Becali, Toni Petrea a fost dorit de Univeristatea Craiova, pentru a face parte din stafful lui Laurenţiu Reghecampf.

Toni Petrea, la un pas de Universitatea Craiova

Vorbind despre cei mai buni antrenori din fotbalul românesc, Mihai Rotaru a dezvăluit că a dorit să îl oferteze pe acesta, dar a întârziat cu propunerea, iar Petrea a ajuns între timp la FCSB.

”(n.r. care credeţi că sunt cei mai buni antrenori din fotbalul românesc?) Mircea Lucescu, Olăroiu ... Mirel Rădoi cred că va fi un antrenor foarte bun.

Nu îmi dau seama cât de mult timp mai are nevoie sau nu. Isăilă, Balint, Bergodi sunt antrenori foarte buni. Leo Grozavu, Dan Petrescu, Petrea.

(n.r. Petrea că vine meciul direct?) Noi am vrut să-l aducem în staff-ul nostru înainte să aibă propunerea de la FCSB, să-l aducem în staff la Reghe.

Laur a zis: 'Mai lasă-l două săptămâni şi-l aducem după aia'. Între timp s-a dus la FCSB.

Este un antrenor despre care Laurenţiu Reghecampf are o părere foarte bună”, a declarat Mihai Rotaru, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare