Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere senzaţională pentru Gigi Becali şi FCSB! Ar fi ”aroganţa supremă” să o înfrunte pe CFR în ”finala” pentru titlu pe acest stadion

Propunere senzaţională pentru Gigi Becali şi FCSB! Ar fi ”aroganţa supremă” să o înfrunte pe CFR în ”finala” pentru titlu pe acest stadiongalerie foto

FCSB

Comentarii

Impresarul Zvonko Milojkovic i-a făcut lui Gigi Becali o propunere senzaţională pentru ultimul meci din play-off, posibila ”finală” pentru titlu împotriva CFR-ului.

FCSB a evoluat în majoritatea meciurilor de pe teren propriu din acest sezon pe Arena Naţională, cum excepţia momentelot în care aceasta era închiriată pentru alte evenimente.

Dacă până acum relocarea pe alte arene, în afara Bucureştiului, nu a fost cea mai mare problemă, deşi roş-albaştrii ar prefera să joace în Capitală, pentru ultimul meci reprezintă o reală dilemă.

În etapa a 10-a a play-off-ului, FCSB o va înfrunta pe CFR şi va fi nevoită, cel mai probabil, să joace la Buzău, întrucât Arena Naţională este ocupată în acea perioadă.

Ne-am fi dorit să disputăm şi celălalt meci pe Arena Naţională, dar din păcate nu e posibil acest lucru. Cred că orice echipă ar putea face cerere pentru a juca pe orice stadion.

Probabil că vom juca la Buzău, nu cred că avem altă variantă mai bună, să fie bine şi pentru jucători, dar şi pentru spectatori”, declarase Toni Petrea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Propunere senzaţională pentru Gigi Becali şi FCSB: ”Aroganţa supremă”

Totuşi, impresarul Zvonko Milojkovic, devenit faimos în România după ce, fiind impresarul său, l-a sfătuit pe Alex Creţu să nu semneze cu FCSB, i-a făcut o propunere senzaţională lui Gigi Becali.

Sârbul este de părere că ar fi ”aroganţa supremă” ca FCSB să închirieze Cluj Arena, stadionul rivalei CFR-ului, Universitatea, pentru a o învinge pe rivala României chiar în ”curtea proprie”.

Este greu de crezut totuşi că li s-ar permite roş-albaştrilor să joace acolo, având în vedere că nu au primit dreptul de a închiria nici stadionul Steaua, nici arena de la Arcul de Triumf.

Cred că Gigi Becali ar trebui să recurgă la aroganţa supremă, să meargă să îi bată la ei în oraş. Să solicite ca meciul din ultima etapă să se desfăşoare chiar la Cluj.

Să meargă pe arena celor de la U Cluj. Cred că stadionul ar fi plin şi lumea ar ţine mai mult cu ei”, a declarat Zvonko Milojkovic, pentru as.ro.

Afla mai multe despre: cluj arena 

viewscnt
Articole similare