Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB îşi completează atacul de vis! MM Stoica, anunţ de ultimă oră: ”Îl aşteptam” | EXCLUSIV

FCSB îşi completează atacul de vis! MM Stoica, anunţ de ultimă oră: ”Îl aşteptam” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a revenit în lupta pentru titlu, graţie formei bune a jucătorilor de atac din ultimele meciuri.

La finalul sezonului regular, FCSB se afla la 14 puncte în urma liderului CFR Cluj, iar roş-albaştri recunoşteau că şi-au luat gândul de la titlu.

Campioana României părea imbatabilă, iar, deşi punctele aveau să se înjumătăţească, era greu de crezut că CFR va mai fi prinsă din urmă.

De atunci, FCSB a reuşit să se apropie la două puncte de trupa lui Dan Petrescu, iar, cu un meci direct programat în ultima etapă, bucureştenii au soarta în mâna proprie, la fel ca rivala CFR.

Revenirea în lupta pentru titlu s-a datorat lejerităţii cu care elevii lui Toni Petrea au început să marcheze în ultimele meciuri, în ciuda scăderii de formă a lui Tavi Popescu.

De la golul decisiv marcat împotriva CFR-ului, perla lui Becali nu a reuşit să mai puncteze, dar Florin Tănase şi Darius Olaru au reuşit cu uşurinţă să compeneseze neşansa coechipierului.

Mai mult, marele atu al FCSB-ului în ultimele dueluri a fost revenirea lui Florinel Coman, care completează atacul de vis al formaţiei roş-albastră, conform lui MM Stoica.

Criticat de Becali în urmă cu doar o lună şi jumătate, Coman a revenit în graţiile patronului odată cu îmbunătăţirea prestaţiilor sale.

FCSB îşi completează atacul de vis

Managerul general al vicecampioanei României a lăudat aportul lui ”Mbappe de România” în ultimele dueluri şi a punctat că acesta aproape completează ofensiva ideală a FCSB-ului.

MM Stoica a afirmat că FCSB ar putea avea chiar şi cinci jucători decisivi meci de meci, alături de Tănase, Olaru, Tavi Popescu şi Coman, Andrei Cordea, dacă acesta revine la forma din debutul sezonului.

Un plus foarte mare adus în ultima vreme, cel puţin la ultimele două meciuri, a fost cel al lui Florinel Coman.

Spuneam că avem trei jucători care pot decide orice meci, Florin Tănase, Darius Olaru şi Octavian Popescu, şi tot timpul îl aşteptam pe al patrulea, pe Florinel Coman, acum l-am câştigat pe el şi îl aşteptăm şi pe al cincilea, pe Andrei Cordea”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare