Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele două cluburi care au pus banii pe masă pentru Romelu Lukaku. Ce oferte a primit atacantul belgian pentru un transfer în vară

Primele două cluburi care au pus banii pe masă pentru Romelu Lukaku. Ce oferte a primit atacantul belgian pentru un transfer în vară

Chelsea

Comentarii

Romelu Lukaku, achiziţionat de Chelsea de la Inter Milano, în urmă cu un an, nu a reuşit să se adapteze la stilul de joc al echipei de pe Stamford Bridge, astfel că atacantul belgian ar putea pleca în vara acestui an.

Potrivit cotidianului London Evening Standard, Lukaku a primit deja două oferte de transfer, una dintre ele de la o altă echipă din campionatul englez, Newcastle United, care are la dispoziţie o sumă importantă pentru recrutarea de noi jucători, graţie fondului arab de investiţii care a preluat echipa în iarna acestui an. Conducătorii "coţofenelor' i-au făcut o ofertă internaţionalului belgian, pe care acesta ar fi refuzat-o, conform sursei citate.

Publicaţia londoneză precizează că a doua ofertă sosită pe adresa lui Lukaku a fost înaintată de AC Milan, actualul lider din Serie A, campionat în care belgianul a strălucit sub culorile rivalei Inter Milano, alături de care a cucerit titlul în sezonul trecut.

Lukaku a refuzat însă şi oferta "rossonerilor", dorinţa sa fiind aceea de a continua şi în sezonul viitor la Chelsea, echipă al cărei susţinător este din copilărie, cu speranţa că situaţia sa se va îmbunătăţi din sezonul viitor, adaugă London Evening Standard.

Clubul Chelsea a fost pus în vânzare de actualul său proprietar, rusul Roman Abramovici, care a primit până în prezent patru oferte de preluare, ultima dintre ele din partea miliardarului britanic Jim Ratcliffe, patronul grupului Ineos, dispus să investească 5 miliarde de euro pentru achiziţionarea grupării londoneze.

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare