Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pus pe transferuri, Gigi Becali l-a găsit tot în Liga 1 pe "vârful adevărat" pentru FCSB! Ce atacant vrea în echipa lui Toni Petrea

Pus pe transferuri, Gigi Becali l-a găsit tot în Liga 1 pe "vârful adevărat" pentru FCSB! Ce atacant vrea în echipa lui Toni Petrea

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, continuă să facă strategia clubului cu jucători tineri şi ia în considerare o nouă mutare în echipa antrenată de Toni Petrea, pe postul de atacant central.

Cine ar putea fi nou atacant de la FCSB

Pretenţiile în privinţa ofensivei sunt mari la FCSB. Gigi Becali are aşteptări mari din partea atacanţilor, pentru a-i asigura stilul de joc pe care-l doreşte. 

Într-un sezon în care a fost dezamăgit de Claudiu Keşeru, cu care a intrat într-o dispută verbală, mai ales după ce internaţionalul a ameninţat că va spune mai multe aspecte din interiorul echipei, finanţatorul s-a reorientat.

Pentru noul sezon, la FCSB poate apărea un nou atacant central. Acesta fie va fi transferat de Gigi Becali, ori va fi reprofilat un jucător din actualul lot. 

Varianta la care se gândeşte Gigi Becali e Florinel Coman, care are parte de o concurenţă acerbă în partea stângă a atacului, acolo unde Octavian Popescu a impresionat, profitând şi de absenţa lui "Mbappe", din cauza accidentărilor. 

După ce a susţinut că Octavian Popescu nu mai poate fi scos din echipă, Gigi Becali e decis să-l folosească atacant central pe Florinel Coman, aflat în revenire de formă în acest play-off. 

„Nu, nu e echipa pe care mi-o doresc eu. Este cam la 90% din ce vreau eu. Îmi trebuie un atacant de valoare. Vârf, adevarat!

(n. r. - Miculescu este o variantă?) Nu ne-am gândit, o să vezi, sau e posibil ca Florinel Coman să fie vârf adevărat”, a dezvăluit Gigi Becali pentru AntenaSport.

De asemenea, afaceristul a remarcat şi un alt aspect în privinţa lui Florinel Coman. 

„Nu e încă la sută la sută. E cam la 80%. În mişcări e ăla care a fost. Face diferenţa. Se vede, echipa e periculoasă cu el!”, a mai spus Gigi Becali. 

  • În acest moment, Toni Petrea îi mai poate folosi pe postul de atacant central pe: Ivan Mamut, Andrei Dumiter, Claudiu Keşeru, Ianis Stoica, Andrei Burlacu şi Florin Tănase. 

FCSB e pe locul secund în Liga 1, la două puncte de liderul CFR Cluj, iar în următoarea etapă o întâlneşte pe Universitatea Craiova, duminică, de la 19:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: gigi becaliatacant fcsbflorinel comantransferuri fcsbtoni petreafcsb liga 1 

viewscnt
Articole similare