Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru e convins că FCSB nu-l foloseşte unde trebuie pe Florin Tănase: "Nu-mi place, nu-l văd bine" | EXCLUSIV

Basarab Panduru e convins că FCSB nu-l foloseşte unde trebuie pe Florin Tănase: "Nu-mi place, nu-l văd bine" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru, expertul Orange Sport, e convins că postul pe care este utilizat Florin Tănase (27 de ani) în unele meciuri nu este cel pe care se exprimă cel mai bine căpitanul roş-albaştrilor. "Pandi" crede că Tănase dă cel mai bun randament ca mijlocaş ofensiv, chiar atacant, dar nu ca mijlocaş central, inter.

În sistem 4-3-3, Florin Tănase este folosit pe postul de mijlocaş central, inter, alături de Darius Olaru şi un mijlocaş defensiv, dar Basarab Panduru e convins că nu acela este postul său.

Basarab Panduru e convins că FCSB nu-l foloseşte unde trebuie pe Florin Tănase: "Nu-mi place, nu-l văd bine" | EXCLUSIV

Florin Tănase a deschis scorul în meciul FCSB - FC Argeş 4-0, din penalty, în minutul 7. Tănase a fost folosit ca mijlocaş central, după ieşirea lui Malcom Edjouma, mutare care i-a scăzut potenţialul, crede Basarab Panduru. Expertul Orange Sport e de părere că Florin Tănase dă cel mai bun randament ca mijlocaş ofensiv, în spatele vârfului, sau chiar atacant.

"Nu-mi place Tănase acolo, îmi place atacant, cât mai aproape de careul advers. E foarte periculos în careu. În poziţia de inter nu-l văd atât de bine. Cu cât e mai aproape de careu, e mai periculos", a spus Basarab Panduru, în direct la Minutul 91 de la Orange Sport.

FCSB - FC Argeş 4-0, în Liga 1

FCSB a jucat ultimul meci pe Arena Naţională şi continuă "en fanfare" urmărirea campioanei CFR Cluj, după ce a învins scor 4-0, pe FC Argeş, în etapa a VII-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Golurile au fost marcate de Tănase (penalti '8), Olaru (34, 83) şi Cristea (65).

FCSB: Târnovanu - Oct, Popescu (Gheorghe '70), Cristea, Miron, Radunovic - Olaru (Musi '85), Şut, Edjouma (Oaidă '46) - Coman (Cordea '70), Tănase (Stoica '70), Ov. Popescu. Antrenor: Anton Petrea

FC Argeş: Micle - Dobrosavlevici (Işfan '61), Turda, Joao Miguel, Latovlevici - Meza Colli (Tănase '61), Raynov (Palic '83)- Diogo Viana, Şerban, Dumitraşcu (Ganea '60) - Said (Fatai '84). Antrenor: Andrei Prepeliţă

Cartonaşe galbene: Târnovanu '26, Coman '71 / Said '28, Raynov '55

Meciul a fost arbitrat de Ionuţ Coza, ajutat de asistenţii Sebastian Gheorghe şi Radu Ginguleac, precum şi de rezerva George Găman.

Observatori au fost desemnaţi Augustus Constantin şi Imilian Şerbănică.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 51 de puncte, 2. FCSB – 49, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul – 28, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbpozitieliga 1 

viewscnt
Articole similare