Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardo Grigore nu mai prinde nici lotul primei echipe de la Dinamo. Florin Prunea: "Nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat cu copilul ăsta"

Ricardo Grigore nu mai prinde nici lotul primei echipe de la Dinamo. Florin Prunea: "Nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat cu copilul ăsta"
Comentarii

Lăudat în nenumărate rânduri de nume importante din fotbalul românesc, Ricardo Grigore nu a mai strălucit în campionat.

Florin Prunea nu îşi explică decăderea lui Ricardo Grigore: "Nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat cu copilul ăsta"

Dinamo continuă să traverseze o perioadă grea din punct de vedere sportiv, iar "câinii" lui Dusan Uhrin au emoţii în ceea ce priveşte rămânerea în Liga 1 şi din sezonul următor.

Rezultatele modeste ale echipei i-au făcut pe antrenorii lui Dinamo din actuala stagiune să opereze mai multe modificări la nivelul echipei, iar unul dintre jucătorii care au avut de suferit a fost Ricardo Grigore.

Acum „Rici” nu mai prinde nici lotul primei echipe de la Dinamo, ne mai intrând în calculele actualul antrenor al „câinilor” Dusan Uhrin jr. Jucătorul este nemulţumit şi vrea să plece din Ştefan cel Mare!

Florin Prunea îl cunoaşte foarte bine pe fundaşul central al „câinilor” şi nu îşi explică decăderea acestuia din ultima perioadă. 

"Pentru mine, Rici este un… Nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat cu copilul ăsta, într-un an. Ricardo Grigore este un jucător crescut de Dinamo, jucător care a jucat la Dinamo, jucător în care Dinamo îşi punea speranţe, la un moment dat, din punct de vedere financiar, să îl vândă şi să facă un profit. Dar nu înţeleg ce s-a întâmplat cu el", a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

  • 400 de mii de euro este cota de piaţă a lui Ricardo Grigore, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dinamoricardo grigore 

viewscnt
Articole similare