Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce le-a transmis Jurgen Klopp jucătorilor la pauză, în momentul când Villarreal conducea cu 2-0. ”Le-am spus că dacă tot am venit, trebuie să ieşim pe teren şi să jucăm!”

Ce le-a transmis Jurgen Klopp jucătorilor la pauză, în momentul când Villarreal conducea cu 2-0. ”Le-am spus că dacă tot am venit, trebuie să ieşim pe teren şi să jucăm!”
Comentarii

Liverpool s-a calificat pentru a zecea oară în istorie în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-2), echipa Villarreal, în manşa a doua a semifinalelor. Liverpool s-a impus şi în tur, cu 2-0.

Echipa antrenată de Jurgen Klopp a tremurat o repriză, în care gazdele au anulat avantajul din tur. După pauză, Villarreal a comis o serie de greşeli grave şi formaţia engleză nu a iertat. În final, "submarinul galben" a rămas în zece jucători, după eliminarea lui Capoue.

Liverpool a câştigat de şase ori Liga Campionilor, în 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 şi 2019 şi a pierdut finalele din 1985, 2007 şi 2018. Klopp s-a calificat pentru a treia oară în finala Champions League, dar a recunoscut că s-a temut pentru returul cu Villarreal. Antrenorul german a dezvăluit că la pauză a identificat greşelile făcute şi le-a transmis jucătorilor ce trebuie să facă. 

”Le-am spus că dacă tot am venit, trebuie să ieşim pe teren şi să jucăm!”

”Este fantastic. Ştiam de dinainte că asemenea lucruri se pot întâmpla, să luăm primul gol atât de repede. Nu a fost ceea ce ne-am dorit. Vreau să spun că le port tot respectul celor de la Villarreal. La pauză, am ştiut că am făcut greşit. A trebuit să le arăt ce nu au făcut bine. Le-am spus că dacă tot am venit, trebuie să ieşim pe teren şi să jucăm.

Tot respectul pentru felul în care au reacţionat băieţii în repriza a doua. Dacă jucam la fel ca în prima repriză, nu am fi ajuns în finală. Dacă tot suntem aici, trebuie să încercăm să câştigăm”, a transmis Jurgen Klopp la finalul meciului.

Miercuri, de la ora 22.00, se joacă meciul Real Madrid - Manchester City. În tur, City s-a impus cu 4-3. Finala va avea loc la 28 mai, pe Stade de France.

Afla mai multe despre: ucl-liverpool-villarreal-klopp 

viewscnt
Articole similare