Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul lui Alex Creţu s-a înfuriat când a văzut propunerea lui Gigi Becali: ”Este o sărăcie de ofertă”. Reacţie foarte dură

Impresarul lui Alex Creţu s-a înfuriat când a văzut propunerea lui Gigi Becali: ”Este o sărăcie de ofertă”. Reacţie foarte dură

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că vrea să-l transfere pe Alexandru Creţu, dar impresarul jucătorului spune furios că oferta pe care a făcut-o patronul FCSB este ”de sărăcie”.

Unul dintre obiectivele pe care Gigi Becali le are în această perioadă este să-l transfere pe Alexandru Creţu, care a devenit liber de contract după ce s-a despărţit de Maribor. Mijlocaşul de 29 de ani a intrat şi în circuitul echipei naţionale, astfel că Gigi Becali îl consideră o variantă bună pentru defensivă.

Patronul FCSB are însă un obstacol major în negocierile cu Alexandru Creţu. Zvonko Milojkovic, impresarul lui Alex Creţu, spune furios că oferta făcută de FCSB este ”de sărăcie” şi jucătorul ”s-ar sinucide sportiv” dacă va accepta acest transfer.

Impresarul lui Alex Creţu s-a înfuriat când a văzut oferta de la Gigi Becali: ”Este de sărăcie”

Zvonko Milojkovic nu este în cele mai bune relaţii cu Gigi Becali. Impresarul îl reprezintă şi pe Bogdan Planic, care a rupt contractul cu FCSB tocmai la sfatul lui Zvonko Milojkovic. Acum, acesta încearcă să blocheze transferul lui Alex Creţu la FCSB.

Zvonko Milojkovic critică dur oferta făcută de Gigi Becali, dar nu este singurul argument pentru care nu şi-ar dori ca acest transfer să se realizeze. Milojkovic este de părere că mijlocaşul de 29 de ani ar avea de suferit şi din punct de vedere sportiv:

”Sunt împotriva transferului lui Creţu la Steaua. E sinucidere sportivă. A făcut o ofertă de sărăcie. Băiatul, dacă vrea să meargă la Steaua, nu am nimic împotrivă, dar fără mine. Eu nu vreau să particip la sinuciderea lui sportivă şi financiară. E o sărăcie de ofertă.

Nu poţi să te compari niciodată cu Dinamo Zagreb sau Steaua Roşie Belgrad. Ca dovadă, în ultimii ani nu prea ai mai scos capul prin Europa [...] Am avut cinci oferte mai mari. E sărăcie de ofertă pentru un jucător de naţională”, a declarat Zvonko Milojkovic pentru as.ro.

Gigi Becali i-a oferit lui Alex Creţu un salariu de 15.000 de euro pe lună

Oferta pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Alex Creţu este destul de consistentă pentru nivelul fotbalului românesc. Patronul FCSB i-a propus un salariu lunar de 15.000 de euro, plus 100.000 de euro la semnătură. Însă Zvonko Milojkovic spune că oferta lui Gigi Becali este mult prea mică în comparaţie cu celelalte propuneri pe care le are Creţu:

”100.000 de euro la semnătură şi 15.000 de euro pe lună, timp de trei ani. Sărăcie de ofertă. Sunt în discuţii cu echipe din Golf, dar dacă el vrea să fie sclavul lui Gigi, eu nu am nimic împotrivă. Dacă se duce la Steaua nu pot să-i doresc nici măcar succes, pentru că este o sinucidere curata pentru el”, a mai spus Zvonko Milojkovic.

Afla mai multe despre: alex cretu 

viewscnt
Articole similare