Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBAZO! Real, 4 transferuri stelare! "Galaxie" la Madrid după finala Ligii Campionilor

BOMBAZO! Real, 4 transferuri stelare! "Galaxie" la Madrid după finala Ligii Campionilor

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor după un meci istoric cu Manchester City, 3-1 pe teren propriu, iar Florentino Perez are de gând să refacă "galaxia" de pe Santiago Bernabeu după ultimul act de la Paris. 4 transferuri stelare sunt pregătite pentru sezonul viitor.

Real Madrid se transformă după finala Ligii Campionilor, unde s-a calificat ca urmare a unui meci spectaculos cu Manchester City (3-1). Florentino Perez e gata să construiască o nouă "galaxie" la Madrid, cu 4 transferuri stelare care să întărească şi mai mult echipa deja foarte puternică.

BOMBAZO! Real, 4 transferuri stelare! "Galaxie" la Madrid după finala Ligii Campionilor

Florentino Perez are de gând să construiască o nouă echipa "galactică" la Real Madrid, motivat fiind de performanţele reuşite cu un lot destul de subţire, dar cu Thibaut Courtois şi Karim Benzema în mare formă, dar şi cu "Don Carlo" Ancelotti la cârmă. Nu mai puţin de 4 transferuri stelare sunt pregătite de Florentino Perez.

Kylian Mbappe (23 de ani) e "cireaşa de pe tortul lui Florentino Perez. Starul francez de la PSG e aşteptat, liber de contract, pe "Santiago Bernabeu", unde să-i ia locul lui Cristiano Ronaldo şi să formeze o tripletă letală de atac cu Benzema şi Vincius Junior. Mbappe termină contractul cu PSG în vară şi presa din Spania îl da ca şi transferat la Real, deşi anunţul oficial încă lipseşte.

Antonio Rudiger (28 de ani) este al doilea fotbalist pe care Florentino Perez l-a convins deja să semneze cu Real Madrid până în 2026, liber de contract de la Chelsea. Realul i-a oferit un salariu de 9 milioane de euro pe an luI Rudiger, care vine să le creeze concurenţă lui David Alaba şi Eder Militao. Campion european cu Chelsea în sezonul trecut şi e unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume la ora actuală.

Reece James (22 de ani) este fundaşul dreapta al viitorului lui Real Madrid, considera Florentino Perez, care - conform presei din Spania - a luat deja legătura cu anturajul său pentru a vedea dacă James e interesat de o mutare pe "Santiago Bernabeu". Reece James a fost promovat din academia lui Chelsea şi a ajuns la prima echipă după un sezon foarte bun făcut în tricoul lui Wigan.

Ferran Quetglas (16 ani), un portar de mare viitor, a semnat deja cu echipa de pe "Santiago Bernabeu", dar va fi înregimentat în programul echipei de tineret a Realului. Antrenorii de la ”La Fabrica” consideră că tânărul portar poate fi, în câţiva ani, urmaşul titularului Thibault Courtois, fiind comparat deseori cu legendarul Iker Casillas.

Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, unde o va înfrunta pe Liverpool, la fel ca în 2018. Echipa lui Carlo Ancelotti a învins-o pe Manchester City, scor 6-5 la general, după ce a reuşit o remontada de excepţie în partida de pe "Santiago Bernabeu", 3-1, după ce a fost condusă cu 1-0 până în minutul 90.

Afla mai multe despre: real madridtransferuriflorentino perezmbappejamesrudigerquetglas 

viewscnt
Articole similare