Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM | FCSB şi-a găsit atacant. Transferul la care nici nu visa Gigi Becali. Mutarea a fost confirmată de Mihai Stoica: "Va fi mult mai bun"

BOOM | FCSB şi-a găsit atacant. Transferul la care nici nu visa Gigi Becali. Mutarea a fost confirmată de Mihai Stoica: "Va fi mult mai bun"

FCSB

Comentarii

FCSB continuă lupta pentru titlu cu CFR Cluj şi cu Universitatea Craiova, însă oficialii roş-albaştrilor îşi fac deja calculele şi pentru sezonul următor.

Doar două puncte o despart pe FCSB de liderul CFR Cluj, astfel că roş-albaştrii visează din nou la titlul mult aşteptat din 2015. Cu Gâlcă atunci pe banca tehnică, echipa patronată de Gigi Becali a reuşit să câştige campionatul, însă acela a fost ultimul titlu de campioană cucerit de FCSB.

Deşi s-au mai aflat nume importante la conducerea echipei, precum Laurenţiu Reghecampf, Mirel Rădoi sau Mihai Teja, roş-albaştrii au dezamăgit în fiecare sezon şi au pierdut lupta pentru titlu, rând pe rând, cu Astra, cu Farul Constanţa (n.r. fosta FC Viitorul) şi cu CFR Cluj, campioana ultimelor patru sezoane din Liga I.

Iar una dintre marile probleme ale FCSB-ului în toţi aceşti ani a fost reprezentată de lipsa unui atacant de bază în lot. Odată cu investiţiile făcute în ultimele sezoane în centrul de copii şi juniori, roş-albaştrii au început să se bazeze în primul 11 pe tineri de mare perspectivă.

Printre aceştia se regăseşte şi Ianis Stoica. Atacantul de 19 ani a marcat 9 goluri şi a oferit 4 pase decisive în cele 31 de meciuri jucate pentru FCSB în actuala stagiune, iar oficialii roş-albaştrilor sunt siguri că Ianis Stoica va fi titularul postului de atacant în sezonul următor.

"Cine nu are nevoie de un atacant? Şi Manchester City are nevoie de un atacant. Însă nu cred că putem găsi un atacant peste nivelul celor pe care îi avem acum, iar Ianis Stoica, în sezonul următor, cu încă un an în bagaj, va fi mult mai bun" , a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

  • 1 milion de euro valorează Ianis Stoica pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauamihai stoica 

viewscnt
Articole similare