Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darius Olaru, de vânzare! Pentru ce sumă este dispus Gigi Becali să se despartă de mijlocaş: ”Pleacă pe preţul corect”

Darius Olaru, de vânzare! Pentru ce sumă este dispus Gigi Becali să se despartă de mijlocaş: ”Pleacă pe preţul corect”

FCSB

Comentarii

În urma prestaţiilor de senzaţie reuşite în 2022, Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Darius Olaru.

Actualul sezon poate reprezenta sezonul în care FCSB a revenit în fruntea fotbalului românesc, după şapte ani în care nu a reuşit să câştige campionatul.

Echipa a început modest campionatul, sub comanda lui Dinu Todoran, a progresat după venirea lui Edi Iordănescu şi şi-a revenit cu adevărat după întoarcerea lui Toni Petrea.

În prezent la două puncte în urma liderului CFR, cu trei etape rămase, după ce fusese la 12 lungimi în urmă, roş-albaştrii au cea mai bună şansă din ultimii ani de a cuceri titlul.

Florin Tănase este din nou golgheter, după ce fusese cel mai bun marcator din Liga 1 şi sezonul trecut, iar Ianis Stoica şi, mai ales, Tavi Popescu au reuşit să ”explodeze” şi să se impună la prima echipă.

Încă unul dintre jucătorii care au ajuns la un nou nivel în acest sezon este Darius Olaru, care confirmă meci de meci de ce este considerat de Gigi Becali cel mai bun jucător de profilul său din Liga 1.

Darius Olaru, de vânzare

Mijlocaşul central a reuşit să marcheze o dublă în poarta lui FC Argeş în ultima partidă, iar Gigi Becali a decis preţul jucătorului pe care l-a adus de la Gaz Metan pentru 600.000 de euro în urmă cu două sezoane şi jumătate.

Ajuns şi la echipa naţională, fotbalistul FCSB-ului ar putea pleca de la Bucureşti în schimbul sumei de 12 milioane de euro, a anunţat Gigi Becali.

Orice jucător e transferabil, doar că de la mine pleacă pe preţul corect. Preţul corect înseamnă… dacă el costă 10 milioane pleacă de la mine cu 12 milioane de euro.

Eu aşa vând, cu 20% mai mult”, a spus Gigi Becali, patronul lui FCSB, la Pro Arena.

Om de bază încă de când a ajuns la FCSB, Olaru a reuşit să însumze până acum 81 de apariţii în tricoul roş-albastru, reuşind să marcheze 17 goluri şi să ofere 16 pase decisive.

Mijlocaşul cu trei apariţii pentru echipa naţională ar putea fi aproape de despărţirea de FCSB, fiind dorit de Torino.

Afla mai multe despre: darius olaru 

viewscnt
Articole similare