Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la FC Argeş în urma unei noi umilinţe! Sponsorul echipei îi face praf pe jucători: ”Au primit bonsuri la care nici nu visau, s-au văzut cu sacii în căruţă”

Scandal la FC Argeş în urma unei noi umilinţe! Sponsorul echipei îi face praf pe jucători: ”Au primit bonsuri la care nici nu visau, s-au văzut cu sacii în căruţă”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a fost învinsă cu 0-4 de FCSB, după ce pierduse cu Craiova la acelaşi scor în etapa anterioară.

FC Argeş a reuşit una dintre marile surprize ale sezonului prin calificarea în play-off, obţinută in-extremis, în ultima etapă, în urma unei victorii cu FC Botoşani.

Piteştenii erau într-o formă de zile mari la finalul sezonului regular, învindându-le şi pe Farul şi FCSB înaintea victoriei cu Botoşani, dar după intrarea în play-off s-au prăbuşit.

În şapte etape, elevii lui Prepeliţă au pierdut de şase ori, s-au impus o dată şi au marcat doar trei goluri, încasând 18.

FC Argeş a fost realmente ”trecere de pietoni” în play-off, iar schimbări majore sunt anunţate la echipă de sezonul viitor.

După a doua înfrângere 0-4 consecutivă, unul dintre sponsorii echipei, Viorel Tudose, i-a făcut praf pe jucători şi i-a acuzat că nu şi-au mai dat interesul după ce şi-au încasat bonusurile.

Scandal la FC Argeş în urma unei noi umilinţe

Era normal ca, odată intraţi în play-off, să avem nişte pretenţii mai mari. Dar ce să facem? E foarte bine că am intrat în play-off, aşa am văzut cel mai bine adevărata valoare a unor jucători.

Realitatea fotbalului românesc e cea de a aduce jucători din străinătate, umflaţi în pene de impresari. Acum, când trebuia să jucăm cu echipe foarte bune, vedem unde suntem cu adevărat.

Ultimele două rezultate sunt de noaptea minţii pentru noi. Nu ştiu ce s-a întâmplat, echipa e deja în vacanţă.

Sperăm să-i recuperăm mental până la meciul din Cupă cu FC Voluntari şi acolo să găsim o soluţie şi să întoarcem acel rezultat. Nu ne aşteptam la acest comportament al unor jucători.

Probabil că şi-au atins limitele intrând în play-off. Prepeliţă a reuşit să-i motiveze, să-i aşeze pentru a ajunge aici, dar acum avem eşec după eşec.

O singură victorie, dezastru în rest! E foarte greu pentru noi, cei din conducere, să găsim cuvinte care să caracterizeze evoluţia echipei noastre.

Din punct de vedere financiar, echipa e plătită, salariile sunt achitate la zi, bonusurile vor veni în perioada următoare.

Nişte bonusuri care oricum sunt prea mari, mulţi dintre ei nici n-au visat să aibă asemenea prime.

Acum, văzându-se cu sacii în căruţă, respectivii jucători ne tratează cam cu indiferenţă”, a transmis Viorel Tudose, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: fc argeş 

viewscnt
Articole similare