Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali nu s-a dat bătut! Latifundiarul a anunţat că plănuieşte să îl aducă pe unul dintre cei mai promiţători jucători din Liga 1 în locul lui Keşeru: ”Mi-ar plăcea să vină la noi”

Becali nu s-a dat bătut! Latifundiarul a anunţat că plănuieşte să îl aducă pe unul dintre cei mai promiţători jucători din Liga 1 în locul lui Keşeru: ”Mi-ar plăcea să vină la noi”galerie foto

FCSB

Comentarii

Aflat aproape de finalul drumului la FCSB, Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Claudiu Keşeru.

După cinci sezoane de senzaţie petrecute la Ludogorets, în care a reuşit să devină golgheterul all-time al clubului, Claudiu Keşeru s-a decis să revină la FCSB.

Tras pe linie moartă în Bulgaria, ”tricolorul” a ales să revină la echipa alături de care câştigase Liga 1 sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

Totuşi, întoarcerea sa nu a decurs conform planului, iar ”coşmarul” său de la Bucureşti are să se încheie la vară, Gigi Becali gândidu-se deja spre viitor.

În locul lui Keşeru, latifundiarul plănuieşte să aducă unul dintre cei mai promiţători jucători din Liga 1, un fotbalist pe care a mai încercat să îl transfere în ultimele perioade de mercato.

David Miculescu este primul nume de pe lista de transferuri a lui Becali, care îl doreşte insistent pe ”tricolorul” mic şi speră ca acesta să fie interesat la rândul său să facă pasul la Bucureşti.

Gigi Becali nu s-a dat bătut

Tată, nu mă mai întrebaţi de Claudiu Keşeru. Lucrurile sunt foarte clare cu el, iar Keşeru ştie foarte bine ce vom face de la vară. I s-a spus clar încă din iarnă, atunci când nu a vrut să plece.

Nu mai are rost să vorbim despre el că nu e bine. Pe cine voi aduce în locul lui? Sincer, îmi cam place David Miculescu ăla de pe la UTA.

Au fost şi nişte discuţii acum ceva timp, dar nu s-au concretizat. Acum am văzut că băiatul şi-ar dori totuşi să plece afară. Aşa am văzut eu nişte declaraţii.

Mi-ar plăcea să vină la noi, dar acum, hai să văd ce vom face noi cu titlul, iar de la vară vom încerca poate să mai avem o discuţie cu UTA şi cu băiatul.

Vreau să văd clar ce îşi doreşte şi băiatul, că dacă el nu vrea să vină la noi, atunci nu mai are rost să facem cu nimeni nicio discuţie”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: david miculescu 

viewscnt
Articole similare