Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ofertă oficială pentru marea sa dorinţă din Liga 1: jumătate de milion de euro şi 10% dintr-un viitor transfer!

Gigi Becali, ofertă oficială pentru marea sa dorinţă din Liga 1: jumătate de milion de euro şi 10% dintr-un viitor transfer!

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, rămâne pe poziţii în privinţa fotbalistului pe care-l doreşte din Liga 1, pentru a-l aduce la echipa bucureşteană. În ciuda politicii de austeritate, afaceristul are încă o ofertă, după ce l-a transferat pe Edjouma, de la FC Botoşani.

Ultima ofertă a lui Gigi Becali: "Mai mult de 500.000 nu dau şi 10% dintr-un viitor transfer"

Gigi Becali a mutat pe piaţa transferurilor pe finalul perioadei de mercato în România. După ce a scăpat de salariul mare al lui Constantin Budescu, FCSB a făcut primul transfer al iernii. 

Edjouma a fost adus de la FC Botoşani pentru aproximativ 300.000 de euro, iar "la pachet" a fost dorit şi Dawa. Fundaşul central n-a fost cedat, dar Gigi Becali mai are o dorinţă din Liga 1. 

David Miculescu, fotbalist urmărit de FCSB de mai multe luni, a rămas la UTA Arad, iar clubul nu e dispus să se despartă de el pentru mai puţin de un milion de euro. 

Deşi Gigi Becali îşi menţine oferta, finanţatorul a plus în privinţa procentelor. 10% din drepturile jucătorului crescut de UTA ar rămâne la clubul care-l deţine în prezent. 

"Mai mult de 500.000 de euro nu dau pe Miculescu, ei îşi fac singuri preţul, negociază singuri, nu am luat legătura, decât acum un an. Mai mult de 500.000 nu dau şi 10% dintr-un viitor transfer", a declarat Gigi Becali la Pro X. 

După apariţia ultimelor informaţii, conform cărora Gigi Becali ar fi mărit propunerea iniţială, managerul general al FCSB a intervenit şi a clarificat care e situaţia transferului fotbalistului ofensiv de la UTA Arad. 

”Noi am făcut o ofertă în vară de 500.000, răspunsul a fost negativ, nu am mai făcut nimic, nu am făcut nicio ofertă de 700.000, poate cineva a vrut să trezească interesul altcuiva”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Internaţionalul român de tineret a fost decisiv pentru UTA în mai multe rânduri în acest sezon şi a atras atenţia nu doar a FCSB-ului, ci şi a altor echipe europene.

  • 90 de meciuri, 12 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Miculescu la UTA Arad. 

Două reveniri la FCSB, confirmate de MM Stoica! "El era favoritul lui Gigi. Cei doi e posibil să se întoarcă"

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdavid miculescutransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare