Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi antrenori dintre care să aleagă Rotaru la Universitatea Craiova! Au linie directă pentru cea mai mare surpriză din ultimii ani: "Sunt banii lui"

Doi antrenori dintre care să aleagă Rotaru la Universitatea Craiova! Au linie directă pentru cea mai mare surpriză din ultimii ani: "Sunt banii lui"
Comentarii

Directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Pavel Badea, a vorbit despre situaţia băncii tehnice a echipei din Liga 1. Conducătorul oltean recunoaşte că i l-a propus de mai multe ori pe Eugen Neagoe lui Mihai Rotaru şi că inclusiv Mirel Rădoi este o soluţie, "în viitor", pentru postul de antrenor.

Mirel Rădoi şi Eugen Neagoe, variantele propuse la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova e ieşită din lupta pentru titlul Ligii 1, cu Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică. Finanţatorul Mihai Rotaru încă îl păsuieşte pe campionul României cu FCSB, dar afaceristul primeşte două propuneri în privinţa postului de antrenor. 

Directorul CS Universitatea Craiova, fostul fotbalist Pavel Badea, are două variante potrivite pentru a repune clubul din Liga 1 în lupta pentru campionat, cu CFR Cluj şi FCSB. Fostul selecţioner Mirel Rădoi, şi Eugen Neagoe, liber de contract şi un nume respectat în Oltenia, sunt variantele propuse de cel care are linie directă cu Mihai Rotari. 

"Momentan avem antrenor. Mirel poate fi o soluţie în viitor pentru postul de antrenor. La fel de bine poate fi o soluţie şi Eugen Neagoe! Are ADN-ul de oltean, ca şi Mirel de altfel, dar are avantajul că are experienţă şi ştie ce reprezintă Universitatea în această zonă. A jucat la această echipă, este implicat emoţional, ceea ce este un aspect extrem de important. Eu i l-am propus de mai multe ori lui Mihai Rotaru, dar sunt banii lui şi face ce vrea cu ei", a declarat Pavel Badea pentru Gds.ro

Cât despre Laurenţiu Reghecampf, oficialul CS U se arată mirat, mai ales după parcursul din acest sezon în care antrenorul nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. 

"Nu ştiu, dar parcă şi-a atras negativul. Reghe a avut o perioadă foarte bună, cu rezultate foarte bune. Culmea e că el declara tot timpul că trebuie să fim atenţi, că nu vom câştiga tot timpul… Parcă îşi pregătea „terenul“ pentru când o fi rău. L-a pregătit extrem de bine, că după nu a mai reuşit să câştige un meci în 7 etape. A fost şi un concurs de întâmplări nefericite, dar asta este situaţia.

Având în vedere rezultatele, mă mir că nu a intervenit o presiune încă de dinaintea meciului cu Rapid. Mă mir că rezistă pe baricade!", a mai spus Pavel Badea. 

Universitatea Craiova e pe locul al cincilea în Liga 1, cu 35 de puncte, iar acum are emoţii şi pentru locul de play-off. Farul e pe locul al şaselea, cu acelaşi punctaj, iar Rapid Bucureşti şi FC Argeş le suflă în ceafă celor două echipe. 

 
 

Afla mai multe despre: universitatea craiovalaurentiu reghecampfantrenor universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare