Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Va mai continua Marius Croitoru la FC Botoşani? Cum a răspuns când a fost întrebat despre o potenţială colaborare cu Gigi Becali EXCLUSIV

Va mai continua Marius Croitoru la FC Botoşani? Cum a răspuns când a fost întrebat despre o potenţială colaborare cu Gigi Becali EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoşani, a vorbit în exclusivitate, pentru TelekomSport.

Va mai continua Marius Croitoru la FC Botoşani? Cum a răspuns când a fost întrebat despre o potenţială colaborare cu Gigi Becali 

Marius Croitoru este cel mai longeviv antrenor în activitate din Liga 1. Tehnicianul lui FC Botoşani a făcut o treabă fantastică la echipa lui Valeriu Iftime şi a adus sume importante de bani clubului din vânzarea jucătorilor.

Cel mai recent produs de export este mijlocaşul francez Malcom Edjouma, în vârstă de 25 de ani. El a fost transferat de la FC Botoşani la FCSB. Edjouma va mai rămâne la Botoşani o săptămână, pentru a mai disputa două etape şi ajuta actuala echipă să prindă un loc de play-off.

Becali a plătit o sumă mică pentru fotbalistul celor de la FC Botoşani, 330.000 de euro, dar este convins că peste un an, o altă echipă se va decide să achite clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro. 

În prezent, Croitoru discută prelungirea contractului cu Valeriu Iftime, iar moderatorul Dan Udrea l-a chestionat despre o potenţială colaborare în viitor cu Gigi Becali. Patronul a recunoscut zilele trecute că este fascinat de ce a reuşit să facă Mariu Croitoru la FC Botoşani.

”Sper să rămân până la sfârşitul anului cel mai longeviv, să nu se schimbe nimic. Din vară, vom vedea. Am un contract pe care îl discut cu domnul Iftime. Avem un contract bine stabilit. El îl ştie clar, cu clauză de reziliere. Este adevărat tot ce a spus el. Deocamdată sunt la FC Botoşani şi nu mă gândesc. Vreau să las lucrurile aşa, să vină de la sine. Nu vreau să spun nimic altceva. 

Nu ştiu dacă voi colabora în viitorul apropiat cu FCSB, Dumnezeu ştie. Nu se pune problema în acest moment. Nu, nu pot să mă gândesc acum la un viitor îndepărtat. Vreau să fac lucrurile din aproape în aproape. Nu se pune problema acum”, a spus Marius Croitoru, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

În ultimele două sezoane, Marius Croitoru a calificat-o pe FC Botoşani în play-off-ul Ligii 1. De când este antrenor la echipa din Moldova, Croitoru a adus clubului 5,8 milioane de euro din vânzarea de jucători.  

Afla mai multe despre: botoşani-marius croitoru-fcsb-becali 

viewscnt
Articole similare