Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul golgheter din Liga 1 propune un jucător cu 27 de apariţii pentru naţională echipelor din România: ”Un băiat de nota 10” | EXCLUSIV

Fostul golgheter din Liga 1 propune un jucător cu 27 de apariţii pentru naţională echipelor din România: ”Un băiat de nota 10” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Azdren Llullaku l-a propus pe conaţionalul său, Elis Bakaj, echipelor din Liga 1 şi Liga 2.

Golgheter în Liga 1 în sezonul 2016/2017, cu 16 goluri în doar 20 de meciuri, Azdren Llullaku a petrecut o bună parte a carierei sale în România şi este unul dintre cei mai cunoscuţi albanezi care au jucat în Liga 1.

Ajuns pentru prima dată la noi în ţară în 2012, la Gaz Metan, atacantul albanez a petrecut, până acum, nu mai puţin de şapte sezoane şi jumătate în primele două eşaloane ale României.

Cel mai bun sezon al său a avut loc în 2016, când a marcat 16 goluri în 20 de apariţii, fiind vândut în iarnă Astanei de cei de la Gaz Metan.

În prezent, Llullaku evoluează în tricoul Chiajnei şi este unul dintre puţinii albanezi care evoluează în România, alături de Enriko Papa şi Realdo Fili (Botoşani), Idriz Batha (UTA), Amir Bilali (Clinceni) şi Simon Rrumbullaku (Chindia).

Azdren Llullaku propune un jucător cu 27 de apariţii pentru naţională echipelor din România

Totuşi, Llullaku este de părere că un alt conaţional al său ar mai putea evolua cu uşurinţă în campionatele noastre, fostul jucător de la Dinamo, Elis Bakaj.

Mijlocaşul de 34 de ani locuieşte la Bucureşti, având două francize dintr-o shaormerie deschise în Capitală, şi şi-ar dori să mai revină pe teren, fie la fosta echipă, fie la alte echipe din România.

Llullaku îl propune pe jucătorul cu 27 de apariţii pentru naţionala Albaniei echipelor din Liga 1 şi Liga 2, întrucât este de părere că acesta mai poate evolua la un nivel bun câţiva ani.

E ceva nou pentru el si va fi o experienta foarte buna sper. El mai vrea să joace, eu i-am zis că mai duce doi-trei ani lejer, că are o condiţie fizică foarte bună.

M-aş bucura să îl văd pe teren, dar acum, cu business-ul acesta, e mai complicat. Arată bine, a fost profesionist tot timpul, am jucat împreună, e un băiat de nota 10.

În română nu prea mă inţeleg cu el, că el combină două vorbe în română, două în albaneză, dar e bine aşa”, a declarat Azdren Llullaku, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: azdren llullaku 

viewscnt
Articole similare