Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Radu Drăguşin, greşeală decisivă pentru Salernitana. Eroarea românului din ultimele minute a costat-o două puncte pe echipa sa

VIDEO | Radu Drăguşin, greşeală decisivă pentru Salernitana. Eroarea românului din ultimele minute a costat-o două puncte pe echipa sa

Serie A

Comentarii

Radu Drăguşin a pierdut două puncte Salernitanei la ultimul meci din campionat.

Radu Drăguşin, greşeală decisivă pentru Salernitana

Aflată pe ultimul loc din Serie A după 30 de etape, Salernitana părea victimă sigură în lupta împotriva retrogradării în urmă cu doar patru runde.

Cu 16 puncte însumate în 30 de meciuri, fanii formaţiei din Salerno aproape se resemnaseră că vor urmări meciuri din Serie B sezonul viitor, dar jucătorii au avut alte planuri.

Salernitana a reuşit să le învingă în meciuri consecutive pe Sampdoria, Udinese şi Fiorentina şi să urce la doar trei puncte de salvare, cu două meciuri mai puţin jucate.

Aşadar, cu o victorie împotriva Atalantei, echipa lui Radu Drăguşin ar fi putut să o egaleze pe Cagliari, formaţia lui Răzvan Marin, prima aflată deasupra linie.

Iar Salernitana a fost aproape de marea surpriză până ca apărătorul român să intre pe teren, în ultimele minute ale partidei.

Ocuapanta locului 18 a fost extrem de aproape să obţină a patra victorie consecutivă în Serie A, conducând până în minutul 88, după ce Lourenco înscrisese în prima repriză.

Introdus pe teren în minutul 85, Drăguşin l-a scos din offside pe Pasalic la faza golului, iar croatul i-a adus un punct Atalantei, care a egalat-o la puncte pe Fiorentina.

Afla mai multe despre: radu drăguşin 

viewscnt
Articole similare