Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nedorit de Dinamo, fostul ”câine” a investit într-o shaormerie: ”Am două francize. Lumea o să îşi dea seama că e shaorma bună” | EXCLUSIV

Nedorit de Dinamo, fostul ”câine” a investit într-o shaormerie: ”Am două francize. Lumea o să îşi dea seama că e shaorma bună” | EXCLUSIVgalerie foto
Comentarii

Ajuns la 34 de ani şi pe final de carieră, Elis Bakaj a decis să îşi îndrepte atenţia către un business care i-ar putea asigura traiul după retragere.

Ajuns la Dinamo în iarna lui 2011, Elis Bakaj a petrecut doar un an în Ştefan cel Mare, dar a rămas legat pe viaţă de România.

Căsătorit cu o româncă, familia albanezului locuieşte la Bucureşti, iar, odată cu despărţirea de Rukh Brest, şi fostul ”câine” a revenit la Capitală.

În iarnă, Bakaj dezvăluia că ar fi interesat să revină la Dinamo sau să reprezinte altă echipă importantă din Liga 1.

Totuşi, oferta din Ştefan cel Mare nu a venit, deşi şefii ”câinilor” efectuau transferuri ”pe bandă rulantă”, iar Elis Bakaj a rămas fără echipă.

Liber de contract din ianuarie, albanezul a dezvăluit că încă se află într-o formă fizică bună, dar, ajuns la 34 de ani, a fost nevoit să găsească o metodă prin care şi-ar putea întreţine familia după retragere.

Aşadar, Bakaj a cumpărat două francize de Shaormeria Băneasa, una din Pipera şi una din Titan, recunoscând că nu s-a gândit înainte că va ajunge să facă o astfel de investiţie.

Nedorit de Dinamo, fostul ”câine” a investit în Shaormeria Băneasa

E ceva nou pentru mine, toata viaţa am jucat fotbal şi business-ul acesta e ceva ce nu mă gândeam înainte că o să fac aşa ceva, dar în viaţă nu se ştie niciodată.

Shaormeria Băneasa e un brand, toată lumea ştie de Shaormeria Baneasa. Am luat aici, la Pipera, şi mai e una în Titan.

Eu sunt optimist, totul o să fie bine, pentru că e foarte bun şi lumea o să îşi dea seama că e o shaorma foarte bună.

Am patru luni de când nu am echipă şi m-am gandit să fac şi eu ceva pentru viaţa mea, pentru viitorul meu, pentru viitorul familiei, eu cred că o e investiţie bună.

Eu o să mă întorc în fotbal pentru că acolo e inima mea, viaţa mea.

Fac antrenamente cu antrenor personal şi nu am lăsat corpul meu să fie cum nu trebuie”, a declarat Elis Bakaj, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: elis bakaj 

viewscnt
Articole similare