Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat despărţirea de un fotbalist după FC Argeş - FCSB 2-3! "E încheiată treaba"

Gigi Becali a anunţat despărţirea de un fotbalist după FC Argeş - FCSB 2-3! "E încheiată treaba"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a tranşat lupta din atacul echipei, după victoria cu FC Argeş, scor 3-2. A anunţat despărţirea la finalul sezonului de un jucător crede în Ivan Mamut, care a fost titular la Piteşti.

Fotbalistul care se desparte de FCSB la finalul sezonului

Nu mai e cale de întoarcere pentru Claudiu Keşeru la FCSB. Internaţionalul român nu a prins lotul pentru meciul cu FC Argeş, iar în acest moment a fost întrecut în preferinţele lui Gigi Becali de Ivan Mamut şi Andrei Dumiter. Primul a fost titular, iar al doilea a marcat golul care le-a adus cele trei puncte bucureştenilor. 

La finalul sezonului, când i se termină contractul, Claudiu Keşeru va fi lăsat liber de contract, mai ales după ce au apărut disensiuni între el şi afacerist.  

"Da, cu Keşeru e încheiată treaba. Da, e încheiată. Da. Ce mai... Eu mai am încredere în Mamut, e posibil. Îşif ace treaba, chiar dacă nu aşa cum mi-ar plăcea, dar e posibil să mai joace", a declarat Gigi Becali la Pro X. 

"Le transmit oamenilor care contestă, că nu se face aşa, aşa. Eu le transmit aşa. Deja am început să dau bani de la mine, trebuie să dau acum 1 milion de euro. Eu le spun aşa ăstora. Ia veniţi şi daţi voi un 1 milion. 

MM trebuie să fie de acord? Ca să fiu eu de acord cu el, să dea el milionul sau măcar 500.000 de euro. Mihai Stoica are de spus când patronul îl întreabă. Aşa, eu comand, pe banii mei. Dacă nu, daţi voi banii", a mai spus afaceristul.  

Cât despre victoria de la ultima fază din cea mai recentă etapă din Liga 1, Gigi Becali consideră că FCSB a dominat-o pe FC Argeş, care a reuşit să egaleze de două ori. 

"Prestaţia... Nu am ce să spun. Din moment ce domini adversarul categoric, când mingea e la tine, ce pot să spun? Doar calm vreau! Tănase, căpitanul, vreau să fie calm, pentru că ei te pot provoca. Vom vedea dacă vor avea aceeaşi agresivitate, că aşa a zis domnul Vlădoiu. Dar arbitrul nu trebuia să lase jocul atât de agresiv", a mai spus finanţatorul FCSB. 

Afla mai multe despre: fcsbclaudiu keserugigi becalifc arges fcsb 2-3 

viewscnt
Articole similare