Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a putut să reacţioneze Dumitru Dragomir după ce FCSB s-a impus în faţa lui FC Argeş. ”Ăştia sunt copiii norocului!”

Cum a putut să reacţioneze Dumitru Dragomir după ce FCSB s-a impus în faţa lui FC Argeş. ”Ăştia sunt copiii norocului!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică, în deplasare, scor 3-2, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, în care trei goluri s-au marcat din penalty şi un jucător de la gazde a fost eliminat. Ultimul gol al învingătorilor a venit în minutul 90+4.

FCSB a marcat prin Tănase, în minutele 39 şi 56 (penalty) şi Dumiter ‘90+4. Pentru FC Argeş au înscris Şerban ’43 (penalty) şi Said ’72 (penalty). În minutul 69, de la gazde a fost eliminat Şerban.

După ce a văzut meciul, fostul şef de la LPF, Dumitru Dragomir, a fost uimit de faptul că echipa lui Toni Petrea a câştigat cu noroc. FCSB a dat lovitura la Piteşti în ultimele minute.

 ”Ăştia de la FCSB sunt copiii norocului!”

”Ăştia de la FCSB sunt copiii norocului. Mereu câştigă în ultimele secunde. Bine, titlul e luat deja de CFR Cluj, e luat şi locul doi, de FCSB. Sunt nişte «bulangii» ăştia de la FCSB. Mă rog, mă iertaţi, spun aşa, în termeni fotbalistici, că au avut noroc. Adică au avut «bulan»”, a declarat Dragomir, conform GSP.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 42 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 30, 4. FC Voluntari – 27, 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: fcsb-dragomir-fc argeş 

viewscnt
Articole similare