Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC pe piaţa transferurilor. Favoritul lui Becali a semnat. A refuzat-o pe FCSB şi a mers la un alt club de mare tradiţie din fotbalul românesc

ŞOC pe piaţa transferurilor. Favoritul lui Becali a semnat. A refuzat-o pe FCSB şi a mers la un alt club de mare tradiţie din fotbalul românescgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut un nou pas important către titlu, la finalul săptămânii trecute, când s-a impus în deplasarea de la FC Argeş şi a venit la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj.

FCSB a reuşit transferuri importante în iarna acestui an, iar startul din play-off este perfect pentru echipa pregătită de Toni Petrea. Vicecampioana României a obţinut două victorii în primele două meciuri jucate şi a venit la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj. Unul dintre cei importanţi jucători ai roş-albaştrilor din aceste partide a fost Malcom Edjouma.

Fotbalistul adus de la FC Botoşani s-a impus rapid în echipa lui Toni Petrea şi a marcat deja două goluri în cele şapte partide jucate. Pe lângă aducerea mijlocaşului de 25 de ani, oficialii FCSB-ului au încercat să dea lovitura şi cu transferul lui Mihai Dobrescu.

Fundaşul stânga a fost dorit insistent de vicecampioana României, care a sperat că poate profita de problemele financiare de la Gaz Metan pentru a-l aduce pe fotbalist liber de contract. Dorit şi de Universitatea Craiova şi de Sepsi, echipe aflate în semifinalele Cupei României, Mihai Dobrescu a surprins pe toată lumea şi a ales să rămână în Ardeal, semnând cu Universitatea Cluj.

Fotbalistul de 29 de ani le-a refuzat pe echipele din vârful clasamentului din Liga I şi a ales să lupte pentru promovare alături de ardeleni. Dobrescu a debutat deja pentru U Cluj în remiza albă cu Petrolul Ploieşti.

  • 400 de mii de euro valorează Mihai Dobrescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare