Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De abia l-a transferat la FCSB şi deja nu îl mai vrea la echipă: ”Nu este ce mi-am dorit, suntem expuşi cu el”

De abia l-a transferat la FCSB şi deja nu îl mai vrea la echipă: ”Nu este ce mi-am dorit, suntem expuşi cu el”galerie foto

FCSB

Comentarii

Proaspăr ajuns la FCSB, Malcom Edjouma a intrat deja pe lista neagră a lui Gigi Becali.

Transferat în iarnă de la FC Botoşani pentru a o ajuta pe FCSB să recucerească titlul de la CFR, Malcom Edjouma a fost ”aruncat” în primul 11 al roş-albaştrilor încă din primele meciuri la echipă.

Mijlocaşul francez a impresionat pe postul de închizător sub comanda lui Marius Croitoru, iar Gigi Becali era de părere că acesta putea face diferenţa la mijlocul FCSB-ului.

Deşi dispunea deja de mai multe variante de calitate pe acel post, precum Adrian Şut, Ovidiu Perianu sau Ovidiu Popescu, Becali a decis să îl transfere oricum pe Edjouma, iar acum regretă mutarea.

330.000 de euro a plătit FCSB în schimbul jucătorului care şi-a pierdut deja locul în primul 11 al roş-albaştrilor, iar Gigi Becali a recunoscut că nu a primit ce se aştepta în urma transferului.

Latifundiarul a afirmat că deşi Malcom Edjouma este un jucător bun, nu este ceea ce căuta atunci când l-a adus la club.

De abia l-a transferat la FCSB şi deja nu îl mai doreşte la echipă

"Da, da, nu este Edjouma ce mi-am dorit, nici închizător, e fotbalist bun, dar pentru meciuri de la anul, în meciuri cu echipe în care să nu îţi pună probleme, suntem expuşi cu el acolo.

I-am zis 'băi, la mine mingea nu are voie să ajungă în careu, nici la cinci metri, nu are voie să treacă linia de careu'. 

A fost forţat inter pentru că e periculos cu el închizător, atunci, prea se ajungea în preajma careului cu el. Meciurile astea tari poate juca Tănase inter, ne trebuie un singur atacant", a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Malcom Edjouma ar putea avea însă o cale de scăpare de la FCSB, după doar jumătate de sezon la club.

Valeriu Iftime recunoştea în zilele trecute că l-ar aştepta cu braţele deschise pe francez la Botoşani, acolo unde a jucat cel mai bun fotbal din carieră.

Afla mai multe despre: malcom edjouma 

viewscnt
Articole similare