Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi rezolvă primele transferuri pentru sezonul viitor! Doi jucători sunt la un pas de a semna cu Farul

Gică Hagi rezolvă primele transferuri pentru sezonul viitor! Doi jucători sunt la un pas de a semna cu Farulgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi este aproape să finalizeze primele două transferuri pentru următorul sezon.

În urma fuziunii dintre Farul şi Viitorul, Gică Hagi a revenit pe banca tehnică şi a anunţat că are să fie în fruntea unuia dintre cele mai ambiţioase proiecte din Liga 1.

Campioana României în 2017, Viitorul nu a fost capabilă să ajungă la un nou nivel în urma acelei performanţe, din pricina lipsei de fonduri de la club.

Pentru a putea menţine situaţia financiară ”sănătoasă” de la formaţia constănţeană, ”Regele” a fost nevoit să îşi vândă cei mai de preţ jucători, precum Tănase, Coman, Răzvan Marin sau Cicâldău.

Prin fuziunea cu Farul, suporterii echipei de tradiţie au devenit suporterii fostei Viitorul, iar noi fonduri au fost aduse în club alături de cele din vânzarea de bilete.

Aşadar, Gică Hagi plănuieşte să formeze pe litoral una dintre marile forţe din Liga 1 şi este aproape de a finaliza primele două transferuri pentru următorul sezon.

Conform gsp.ro, Farul este la un pas de a completa primele două mutări pentru viitoarea stagiune, ambii jucători venind liberi de contract de la Academica Clinceni.

Gică Hagi rezolvă primele transferuri pentru sezonul viitor

Primul dintre aceştia este Jeremy Corinus (25 de ani), un închizător francez crescut de Bordeaux, ajuns la formaţia ilfoveană în iarnă.

După ce a aflat că nu va fi plătit şi că va fi nevoit să îşi asigure mai toate costurile necesare performanţei, mijlocaşul defensiv a pus capăt asocierii cu Clinceni, în urma a numai cinci apariţii.

Fostul său coleg de la Academica, Ayrton Mboko (24 de ani), fundaş dreapta, care poate evolua şi în banda stângă, i se va alătura şi la noua echipă.

Belgianul crescut de Standard Liege ajunsese la rândul său în iarnă la Clinceni, iar după doar şapte apariţii s-a despărţit de club, din aceleaşi motive ca Corinus.

Cei doi jucători au renunţat la orice pretenţie salarială aveau de la Academica, din pricina problemelor financiare de la club.

Remarcaţi de Gică Hagi, cei doi ar putea face performanţă în România, atât timp cât nu se repetă cazul Edjouma, care a fost dat afară rapid de ”Rege” după veniera la Ovidiu.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare