Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care trebuia să fie o vedetă la FCSB, aşteptat la FC Botoşani să se reinventeze: ”Acolo e ruginit, să vină la mine”

Fotbalistul care trebuia să fie o vedetă la FCSB, aşteptat la FC Botoşani să se reinventeze: ”Acolo e ruginit, să vină la mine”

FC Botoșani

Comentarii

Ajuns de la Botoşani la FCSB, Malcom Edjouma nu s-a ridicat la pretenţiile lui Gigi Becali.

În această iarnă, în urma prestaţiilor de senzaţie reuşite în tricoul lui FC Botoşani, Gigi Becali l-a achiziţionat pe Malcom Edjouma.

Mijlocaşul francez a parcurs faimoasa rută Botoşani - FCSB, iar Denis Haruţ a fost trimis, împrumut, în locul său la formaţia moldoveană.

Dacă Marius Croitoru a reuşit cu succes să îl transforme pe fostul internaţionat de tineret într-un închizător, Edjouma nu a dat randament pe acelaşi post la FCSB.

Jucătorul care mai trecuse şi pe la Viitorul a fost titular de la început şi a impresionat pe alocuri în primele meciuri, dar de atunci doar l-a dezamăgit pe Becali.

Aşadar, Valeriu Iftime îl aşteaptă înapoi pe jucătorul pe care de abia l-a vândut pentru 330.000 de euro, pentru a se reinventa, din nou, la Botoşani.

Fotbalistul care trebuia să fie o vedetă la FCSB, aşteptat la FC Botoşani să se reinventeze

"Pe Edjouma îl aştept, văd că e gata, acolo e ruginit. Sper să vină la mine, abia îl aştept. Nu vedeţi Haruţ cum joacă?

I-a găsit Marius un post, îl face mijlocaş la închidere. E bun, inteligent, dar fiecare are calitatea lui, trebuie jucate pe calitatea fotbaliştilor aduşi. 

Sunt nişte butoane de restart, meritul principal îl are Marius pentru că aduce pe poziţia respectivă şi încearcă să scoată maximul din el.

Antrenorul face fotbaliştii, el are cheia magică pentru a restarta nişte fotbalişti. Ce nu l-aş lua şi pe Moruţan, dar nu mai vine.

După ce pleacă de la mine şi dau de condiţii mai orăşeneşti, nu mai vin în provincie. S-au obişnuit cu mall-ul. Am mai încercat nişte readuceri acasă.

A venit Ongenda, l-am repus pe poziţie. A venit Haruţ, căruia i-ar mai trebui încă jumătate de an la mine, iar după devine un jucător expresiv.

Aşa cum îl folosea FCSB, fundaş dreapta sau fundaş central, nu cred că era cea mai bună poziţie pentru el", a declarat Valeriu Iftime, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: malcom edjouma 

viewscnt
Articole similare