Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul dat afară de Becali după două luni, săgeţi către FCSB după ce a marcat o dublă: ”Mă bucur că oamenii de aici mi-au acordat încredere”

Jucătorul dat afară de Becali după două luni, săgeţi către FCSB după ce a marcat o dublă: ”Mă bucur că oamenii de aici mi-au acordat încredere”

FCSB

Comentarii

Alex Creţu a marcat o dublă în victoria Universităţii Craiova cu FC Argeş.

Revenit în România în vara lui 2021, după patru ani şi jumătate petrecuţi în Slovenia, Alex Creţu a ales să semneze cu FCSB, liber de contract.

Deşi jucase închizător la Olimpija Ljubljana şi Maribor, planul lui Gigi Becali era să îl transforme în apărător central pe ”tricolor”, întrucât are 1,89 metri înălţime

Impresarul lui Creţu l-a avertizat pe jucător să nu revină în România, mai ales la FCSB, dar acesta a semnat oricum cu formaţia roş-albastră.

Mijlocaşul central a ajuns oficial la echipa lui Gigi Becali pe 1 iulie, iar pe 31 august a părăsit formaţia bucureşteană, după ce a căzut în dizgraţiile patronului.

Gafa din meciul cu Rapid, primul din ultimii şase ani, pierdut de FCSB cu 0-1, a fost fatală pentru internaţionalul român, iar acesta a făcut apoi pasul la Universitatea Craiova.

După un început mai modest, Reghecampf a fost nevoit, din pricina accidentărilor, să îi schimbe postul lui Creţu, din închizător în inter, iar acesta a ”explodat” pe noua sa poziţie.

Jucătorul dat afară de Becali după două luni, săgeţi către FCSB după ce a marcat o dublă

După ce marcase patru goluri în ultimele şase ediţii de campionat, Creţu are acum trei goluri în ultimele patru meciuri, iar, în urma dublei cu FC Argeş, a lansat săgeţi către FCSB, din pricina lipsei de răbdare pe care a avut-o Becali cu el.

"Da, pot să zic că mi-am făcut un cadou în seara asta şi dedic golurile familiei mele. Ne aşteptam să fie un meci greu.

Nu a fost uşor, ei au demonstrat că trebuie să joace aici. Ivan are execuţii din astea mereu, la mine golurile reprezintă un bonus.

Eu am muncit tot timpul şi cred că aşa ai rezultate. M-am regăsit aici, am reuşit să mă acomodez.

Am avut nevoie de timp şi mă bucur că oamenii de aici mi-au acordat încredere. Luăm meci cu meci şi o să vedem.

Ne gândim la Cupă, nu e nimic pierdut, se joacă până la final", a declarat Alex Creţu.

Afla mai multe despre: alex creţu 

viewscnt
Articole similare