Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea lui FC Argeş anunţă plecări după înfrângerea usturătoare cu Universitatea Craiova: ”Nu sunt adeptul sancţiunilor, dar unii s-au relaxat”

Conducerea lui FC Argeş anunţă plecări după înfrângerea usturătoare cu Universitatea Craiova: ”Nu sunt adeptul sancţiunilor, dar unii s-au relaxat”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a fost umilită de Craiova în a şasea etapă a play-off-ului, scor 0-4.

După ce a obţinut prima victorie din play-off în ultima etapă a turului, FC Argeş spera că la un nou început, cu şanse de a prinde cupele europene.

Piteştenii au fost aduşi înapoi cu picioarele pe pământ de Universitatea Craiova însă, pierzând cu 0-4, pe teren propriu, împotriva trupei din Bănie.

Laurenţiu Reghecampf nici nu a putut fi prezent pe bancă, din pricina unei suspendări, dar elevii săi nu i-au dus lipsa.

În urma meciului, Latovlevici s-a prezentat distrus la flash-interviu, în timp ce Andrei Prepeliţă a recunoscut că este cel mai umilitor rezultat din mandatul său.

Nici conducerea lui FC Argeş nu a fost, bineînţeles, mulţumită de prestaţia echipei, iar Jean Vlădoiu a anunţat plecări de la echipă în urma umilinţei cu Craiova.

Preşedintele clubului piteştean a afirmat că anumiţi jucători s-au relaxat odată cu intrarea în play-off şi că este nevoie de schimbări la echipă.

Cu mai mulţi jucători aproape de finalul înţelegerii cu Argeş, lotul urmează să fie supus unor schimbări majore.

Conducerea lui FC Argeş anunţă plecări după înfrângerea usturătoare cu Universitatea Craiova

O seară neagră pentru noi, cea mai usturătoare înfrângere. Niciodată nu am jucat atât de slab acasă, mai sunt şi asemenea momente, ce să mai zici după asemenea meci?

Nu înţelegem ce s-a întâmplat. Mă aşteptam la un joc bun, la determinare, agresivitate, din păcate ne-a lipsit cu desăvârşire în această seară.

Nu sunt adeptul sancţiunilor, dar vom avea discuţii cu anumiţi jucători care sunt la final de contract şi deja după ce am intrat în play-off, unii s-au relaxat, probabil îşi fac anumite socoteli.

Unii dintre jucători vor pleca, sunt la final de contract, aducem alţi jucătorii, campionatul viitor va fi mai greu.

Ne-am înţeles cu domnul primar, totul e în regulă, acum, după această umilinţă, e greu de digerat.

Ne vom linişti, vom analiza unde am greşit, dar determinarea de la meciurile de acasă ne-a lipsit”, a declarat Jean Vlădoiu.

Afla mai multe despre: jean vlădoiu 

viewscnt
Articole similare