Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica şi Gigi Becali, de acord. Fotbalistul abia transferat a ajuns subiect de discuţie: "Nu a fost ce trebuia. Acolo erau alţii să îl acopere" | EXCLUSIV

MM Stoica şi Gigi Becali, de acord. Fotbalistul abia transferat a ajuns subiect de discuţie: "Nu a fost ce trebuia. Acolo erau alţii să îl acopere" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Malcom Edjouma (25 de ani) a primit primele avertismente din partea lui Gigi Becali şi Mihai Stoica. Cei doi conducători de la FCSB s-au pus de acord că mijlocaşul a dezamăgit în partida cu Universitatea Craiova.

MM Stoica, de acord cu Gigi Becali în privinţa lui Edjouma

Mijlocaşul francez a sosit de scurt timp la FCSB, transferat de la FC Botoşani, şi a fost impus rapid în echipa de start a lui Toni Petrea. Totuşi, după câteva prestaţii bune în primele meciuri, Gigi Becali şi Mihai Stoica au observat o scădere în evoluţia jucătorului. 

Edjouma a fost titular în înfrângerea suferită de FCSB cu Universitatea Craiova, scor 2-0. 

"Nici Edjouma nu a fost ce trebuia (n.r. - în înfrângerea cu Universitatea Craiova), pentru că a riscat mult prea mult. Făcea asta şi la Botoşani. Poate că acolo erau alţii să îl acopere.

Nu aş putea spune că am jucat prost, au fost ocazii imense, dar dacă, spre exemplu, jucăm darts sau... Tirul nu e exemplu de dat acum. Dacă jucam darts şi ţinta era pe pieptul lui Pigliacelli, îi băteam de îi rupeam", a declarat expertul Orange Sport. 

A doua zi după meciul cu oltenii, Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Edjouma, care l-a impresionat iniţial. 

"Edjouma, când a venit, am zis, mamă, să vezi câte milioane iau pe el, primul meci, al doilea meci, mamă, ce fotblist, mamă, extraordinar, de când caut!A jucat două meciuri, acum, gata, eu sunt Maradona, primesc mingea, driblez, nu mai pasez eu, că sunt Maradona. Pasează, că stai pe bancă, mă, Edjouma, mă!

Ia să vezi cum stă pe bancă acum! La primul meci, pac, pas din prima, mamă, ce fotbalist, să vezi, acum i s-a urcat la cap. Cum prinde mingea, are trei situaţii de pasă, dar el driblează. Păi degeaba driblezi pe unul, dacă o pierzi la al doilea", a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

  • 8 meciuri şi 2 goluri sunt cifrele lui Edjouma la FCSB. 

Afla mai multe despre: malcom edjoumamihai stoicamm stoicagigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare