Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB face tot posibilul să joace în Ghencea! Florin Tănase: ”Ei fac stadionul din banii noştri, dar noi n-avem voie să jucăm acolo?”

FCSB face tot posibilul să joace în Ghencea! Florin Tănase: ”Ei fac stadionul din banii noştri, dar noi n-avem voie să jucăm acolo?”galerie foto

FCSB

Comentarii

În urma victoriei răsunătoare cu Farul, Florin Tănase a vorbit despre posibilitatea de a juca în Ghencea.

La începutul actualului sezon, CSA Steaua şi-a inaugurat noua arenă, bijuteria de stadion din Ghencea, construită din fonduri publice.

Stadionul se află sub controlul MApN-ului, care nu este dornic ca oricine altcineva în afară de diversele formaţii ale CSA şi echipele naţionale să joace în Ghencea.

Trupa care este inamicul public numărul unu şi prima pe lista interzişilor pe Stadionul Steaua este, desigur, FCSB, care până la scandalul cu schimbarea siglei şi numelui juca în Ghencea.

De când a preluat clubului, echipa lui Gigi Becali a reuşit cele mai mari performanţe pe vechea arenă care a fost înlocuită de Stadionul Steaua, iar FCSB şi fanii săi şi-ar dori să mai joace acolo.

Întrucât stadionul este deţinut de stat, oricine poate, în teorie, să închirieze arena contracost, dar cei de la CSA au utilizat tot felul de metode pentru a preveni acest lucru.

FCSB face tot posibilul să joace în Ghencea

Totuşi, Gigi Becali a anunţat că va fi depusă cerere pentru ca ultimul meci din play-off, care ar putea decide campionatul, împotriva CFR-ului, să fie jucat pe Stadionul Steaua.

Pe lângă CSA, s-a zvonit că nici Vasile Dîncu, Ministrul Apărării şi omul care ar conduce din umbră CFR, nu ar fi dornic ca FCSB să joace în Ghencea, întrucât fanii ar umple arena odată cu revenirea ”acasă”.

În urma victoriei răsunătoare cu Farul, Florin Tănase a afirmat că cei de la FCSB sunt dornici să joace pe noul stadion şi a pus presiune pe MApN şi CSA să nu mai blocheze demersurile rivalei.

Ne dorim să jucăm acolo, să vedem dacă vom fi acceptaţi. Dacă nu, să răspundă în faţa instanţelor, pentru că nu este normal să nu fim lăsaţi să jucăm. 

Ei fac stadionul din banii noştri, dar noi n-avem voie să jucăm acolo? Numai în România se poate întâmpla aşa ceva, nu înţeleg!

Sperăm ca lupta să rămână încinsă până în ultima etapă. Se joacă, se poate întâmpla orice. Lupta este în trei, atât timp cât şi Craiova are şanse matematic”, a declarat Florin Tănase.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare