Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a aflat programul echipelor Stelei pentru a duce FCSB în Ghencea la posibila "finală" cu CFR Cluj: "Se face solicitare oficială" | EXCLUSIV

MM Stoica a aflat programul echipelor Stelei pentru a duce FCSB în Ghencea la posibila "finală" cu CFR Cluj: "Se face solicitare oficială" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, s-a interesat dacă Stadionul Steaua e liber pentru posibila "finală" a campionatului cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Mihai Stoica: "CSA Steaua nu joacă acasă"

FCSB face încă o încercare de a juca pe Stadionul Steaua. De această dată, miza e mai mare decât în urmă cu câteva luni, când CSA Steaua "a blocat" FCSB cu un meci de rugby programat, iniţial, în deplasare. 

Şi de această dată FCSB a observat că arena e liberă, în condiţiile în care nici echipa de fotbal, nici cea de rugby nu au etapă programată pe teren propriu. 

"Se va face zilele următoare o solicitare oficială pentru ultima etapă. Zic să aşteptăm răspunsul şi vedem după. CSA Steaua nu joacă acasă, nu joacă, iar echipa de rugby joacă în deplasare cu o zi înainte, la Galaţi. Se va face solicitare, bineînţeles. Eu vreau să se joace cu titlul pe masă. E singura temere pe care o am. 

Domnul Mitran am văzut că a spus... Eu am informaţii că terenul la Buzău arată bine şi ne vom asigrua să arate şi mai bine", a declarat expertul Orange Sport, Mihai Stoica. 

FCSB a luat în calcul şi variantele Arcul de Triumf şi Buzău, dacă solicitarea de a juca pe Stadionul Steaua va fi respinsă de CSA. 

Mihai Stoica a vorbit şi despre Peluza Sud, care a rămas fidelă Stelei Bucureşti. Oficialul FCSB crede că ultraşii nu vor face probleme, în cazul în care FCSB va obţine aprobarea de a juca pe noua arenă. 

"Dacă cei din Peluza Sud, pe care-i cunosc foarte bine şi cu care am avut discuţii înainte, dar era foarte greu să mă înţeleg cu ei... Au fost independenţi, nu au avut ajutor din partea clubului, s-au manifestat împotriva clubului, au ajutat clubul. Dacă voiau să ne facă probleme, se puteau infiltra pe Arena Naţională şi să ne facă probleme. Nu cred că se pune problema", a mai spus Mihai Stoica.  

Programul echipei FCSB în play-off

  • Farul (d)
  • FC Argeş (a)
  • Universitatea Craiova (d)
  • FC Voluntari (d)
  • CFR Cluj (a)

Toni Petrea a diminuat diferenţa faţă de Dan Petrescu şi a relansat lupta la titlu. După cinci etape din play-off, CFR Cluj conduce cu 45 de puncte, FCSB e pe locul secund cu 43 de puncte, iar Universitatea Craiova închide podiumul, cu 39 de puncte. 

Afla mai multe despre: steauacfr clujfcsbstadion steaua 

viewscnt
Articole similare