Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Stoica, sub lupa lui Basarab Panduru şi Daniel Pancu! ”Nu se compară cu Tavi Popescu!” EXCLUSIV

Ianis Stoica, sub lupa lui Basarab Panduru şi Daniel Pancu! ”Nu se compară cu Tavi Popescu!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru şi Daniel Pancu au vorbit în direct la Orange Sport despre unul dintre preferaţii lui Gigi Becali, Ianis Stoica.

Ianis Stoica a fost unul dintre jucătorii care au lăsat o impresie bună în această campanie a FCSB-ului. Atacantul în vârstă de 19 a marcat în acest sezon pentru echipa lui Gigi Becali 9 goluri şi a oferit 4 pase de gol, fără să fie un titular obişnuit în echipă. 

Basarab Pandu şi Daniel Pancu au fost invitaţi în studioul OrangeSport şi au analizat evoluţiile jucătorului despre care Becali recunoştea că este dorit de Arsenal toamna trecută. Panduru consideră că Ianis Stoica poate da un randament bun doar în poziţia de atacant central. Daniel Pancu crede că la nivel de talent nu se compară cu Octavian Popescu. 

 ”Nu se compară cu Tavi Popescu!”

”Mi se pare golgheter, dar nu ştiu cât fotbal ştie şi unde poate... poate doar vârf de atac, poate şi dreapta, poate şi stânga. Când l-a băgat mi s-a părut că nu dă cel mai mare randament. Acolo în faţă îl văd.

Cu Voluntari a jucat extremă dreaptă, dar golul îl dă tot din centru. Indiferent unde-l pui, tot acolo trage. Dar dacă are ocazii, o bagă în poartă şi ştie să se remarce. În rest, nu ştiu dacă poate să joace altceva”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

”Un fel de George Ganea, dacă pot să fac aşa o comparaţie. Cred că mai mult simte golurile ca el, că marchează, dar în joc şi în combinaţii, nu. El e pentru a pleca, de a ataca spaţii... Nu are un stil definit. La nivel de talent nu se compară cu Tavi Popescu”, a spus Daniel Pancu, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-ianis stoica-daniel pancu-basarb panduru 

viewscnt
Articole similare